09.01.11, 16:12
tez was tak drazni ten termin, czy tylko ja taka nadwrazliwa?

a moze widzicie to w kategoriach jakiegos zaszczytu ktorego ja nie ogarniam?

tylko sie nie klocic, zbieram rozne punkty widzenia, prosilabym by zaistnialy pokojowo w tym watku

zdacydowanie lubie wybierac, nie chce etykiety
ot co
Obserwuj wątek
    • m_laczynska Re: "ekomama" 09.01.11, 18:38
      dagis.1 napisała:

> tez was tak drazni ten termin, czy tylko ja taka nadwrazliwa?
      Zdecydowanie dołączam do Ciebie. Teraz to już wszystko musi być eko, bo inaczej jest do bani. I pękam ze śmiechu, że to właśnie eko noszą w chustach - no bo wózek to naczelny wróg środowiska!
      • luliluli Re: "ekomama" 09.01.11, 21:34
        ja tez się przyłączamsmile nie czuję się bardziej eko odkąd noszę w chuście.
        Właściwie to w ogóle nie czuję się eko, bo poza sortowaniem śmieci nie robię chyba nic spektakularnego, co chroni środowisko. AAA i jak sobie przypomnę, zakręcam wodę myjąc zębywink
      • mrs.t Re: "ekomama" 10.01.11, 10:49
        nie rusza mnie, moze dlatego ze akurat eko mama sie nie czuje - a noszenie w chuscie to dla mnie jakos strasznie eko nie jestwink
    • agnen Re: "ekomama" 09.01.11, 23:16
      Fajnych masz Hatifnatów smile
      Zgadzam sie zdecydowanie
      po1) jestem biologiem, ekologia dla mnie to coś zupełnie innego niż sortowanie śmieci
      po2) to że jakośtam traktuje rodzicielstwo (nosiłam w chuście, nie używam najpopularniejszych dzieciowych kosmetyków, jemy jak jemy itp.) wynika z pewnych moich wyborów, które ze środowiskiem nie maja nic wspólnego, nawet jeśli dobrze na nie wpływają (np. pranie w orzechach)
      po3) nie lubię etykietek, macierzyństwo nie jest całym moim życiem
      po4) mam wrażenie że słowo ekomama dla większości ludzi nie oznacza nic dobrego (oszołomka krzywdząca swoje dzieci własną bezsensowną ideologią)
    • ciociacesia ni mnie ziebi ni mnie grzeje 09.01.11, 23:57
      ludzie tak czasto nadaja mylne znazenie slowom ze juz mi to zwisa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka