platka6 26.07.05, 13:42 Moje dziecko za miesiąc idzie do przedszkola. Chodziło na zajęcia adaptacyjne. Poradżcie jak to przerzyć, jakie macie wspomnienia z pierwszego miesiąca. Może jakieś wskazówki. Chyba ja bardziej to przeżyję niż synek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrektor000 Re: przedszkole 26.07.05, 21:42 Polecam przeczytaj http--www.kochamydzieci.pl program adaptacyjny przedszkola bardzo rozsądny . a tak z doświadczenia to mamy bardziej przeżywają niż dzieci , dzieci często przechodzą do porządku dziennego a mama płacze w poduchę i stwierdza że jest wyrodną matką , ja też tak robiłam a mala miała 2 lata jak poszła do przedszkola i opowiadała że ciocia D... zjadła jej obiad / najukochańsdza ciocia mojej córki / Teraz jest prawie dorosła i twierdzi że szkoda że nie ma leżakowania w jej szkole Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zagniewana22 Re: przedszkole 26.07.05, 22:35 a ja dostalam wlasnie prace w przedszkolu...i balam sie rozstania z moja 2,5 letnia coreczka...no ale moge ja zapisac do grupy swoich dzieciaczkow....superancko...i mala bedzie w przedszkolu i ja nie bede musiala sie z nia rozstawac Odpowiedz Link Zgłoś