Dodaj do ulubionych

Niespokojny sen

IP: *.* 19.07.01, 13:18
Bardzo proszę Was o pomoc!Chodzi o sen mojedgo 13 m-cznego synka, otóż co jakis czas zdaża Mu się spać bardzo niespokojnie tzn. wierci się i keci przez całą noc nie mogąc znależć sobie miejsca, Ostatnio musiałam Mu wyciągać nózki ze szczebelków gdyz spał w poprzek łóżeczka. Taki stan trwa zwykle przez całą noc, może macie jakieś doświadczenia w tej sprawie??dodam, że pokój jest nawilony, okno otwarte wię nie jest mu duszno ani gorąco.acha i jeszce jedno jak tylko się obudzi wszystko jest w porządku - nic Go nie boli i jest OK.Czekam na radyAgnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Niespokojny sen IP: *.* 19.07.01, 13:51
      Wyciaganie nóżek mojego dziecięcia spomiędzy szczebelków łóżeczka kiedy spi w poprzek to u mnie normalna procedura prawie każdej nocy. Wiercenie się itp. także. Ostatnio ktoś mnie pocieszył ,że to normalka więc pewno niewiele się da zrobic. Ale chętnie poczytam sobie też opinie innych mam. Ja mam nadzieję, że pewnego dnia mój 16-miesięczny synek w końcu się "zdecyduje" na jakąś pozycję i przestanie się wiercić w łóżeczku na wszystkie strony.Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka