Dodaj do ulubionych

Na problemy polecam książki Vocatio

IP: *.* 26.06.02, 10:26
WitajcieNie chcę uprawiać kryptoreklamy i zaświadczam, że nie jestem powiązany z tym wydawnictwem. Chcę pomóc Wam wszystkim polecając książki wydawane przez www.vocatio.com.pl, są na prawdę rewelacyjne. Oczywiście samo przeczytanie książki nie rozwiąże wszystkich problemów, ale zamieszczone tam porady na pewno sa bardzo cenne. A wprowadzenie ich w życie i konsekwentne przestrzeganie pozwoli uniknąć wielu problemów, wiem bo sam stosuję. W kwestii wychowania dzieci szczególnie polecam autorów: Josh McDowell i James C. Dobson (w menu zakupy jest lista wiekszości pozycji).
Obserwuj wątek
    • Gość: AM Re: Na problemy polecam książki Vocatio IP: *.* 26.06.02, 18:49
      Zdadzam sie w 100% - REWELACYJENE ksiazkiamo
    • Gość: milki Re: Na problemy polecam książki Vocatio IP: *.* 13.07.02, 09:30
      ja rowniez je polecam,(takze tym bez problemow,zawsze mozna sie czegos dowiedziec)- szczegolnie:1. Stuka zrozumienia,czyli jak naprawde kochac swoje dziecko.2. Sztuka porozumiewania sie,czyli jak zrozumiec siebie,aby zrozumiec wspolmalzonka.3. Mamusiny syneczek...4. Tatusiowa coreczka...tylko tak trudno kupic je tutaj,za oceanem,P.S. Wymienione posiadam i chetnie pozycze emigrantom,ale nie na dluzej niz miesiac ;)pozdrawiam, milki :hello:
    • Gość: iwo1 Re: Na problemy polecam książki Vocatio IP: *.* 13.07.02, 12:15
      No wiem że ksiażki nie rozwiążą za nas problemów ale faktycznie mogą pomóc w zastosowaniu istotnych dla nas zasad ,my z mężem szczególnie lubimy Josha McDowella ale pewnie dlatego iż sami wyznajemy podobny światopogląd i wiem że jego książki poparte są osobistymi przeżyciami a nie samą wiedzą.Wszystkim zagubionym w małżeństwie polecam ksiażkę Lindy Dillow "Twórcza Partnerka"stosowanie zasad tam zawartych naprawde działa?wypróbowałam na skórze własnego męża!/Warto czytać dobre książki,naprawdę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka