cailee 09.12.07, 14:37 czy Ty sie bawisz w te wszystkie zabawy z dziecmi? [nie doluj mnie ((] czy znalazlas po prostu jakos stronke i kopiujesz ) jak sie tak bawisz, to ja sie ide pozbawic praw rodzicielskich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cailee Re: mala300 09.12.07, 14:37 ups, sroki. miala byc odp w Twoim watku, a nie nowy. yyyyy <wstydzi sie> Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 hehee 09.12.07, 14:46 dobrze zes nowy watek zalozyla, bo mi wzatku z zabawami nie zasmiecasz PPPP mam ksiazke i z niej kopiuje)) a co do zabaw, to staram sie bawic z dzieciorem.ale go nie zmuszam, jak nie ma ochoty, to zostawiam go w spokoju)) Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Ty go nie zmuszasz?? 09.12.07, 16:44 u mnie jest odwrotnie. dzieci musza mnie zmuszac )) Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 taaaak 09.12.07, 20:38 jego ulubiona zabawa sa 2 samochodziki i lawa i tak se jezdzmi nimi, brum, brum) Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: taaaak 09.12.07, 21:17 teee, to dobry on jest. chociaz moje male tez grzecznie se siedzi i sie bawi. ten starszy upierdlak lazi i jeczy zebym sie z nim bawila ) w koncu chyba ulegne, zeby jekow nie slyszec Odpowiedz Link Zgłoś
a.e.n.i.m.a Re: mala300 09.12.07, 21:54 no własnie miałam małej300 napisać, że myślałam, że najlepsza jest reklamówka do łapki tudzież kluczyki do samochodu (nie mówiąc o komórkach i pilotach) narazie mi z Zochy rośnie mała skandalistka, bo jak jej czytam "Okulary: i jak słyszy "SKANDAL!!! Krzyczy - NIE DO WIARY!!!" to sie śmieje : Odpowiedz Link Zgłoś
cailee ae ;) 09.12.07, 21:56 a ile ona ma, bo mi umklo?? bo moj starszy jak byl mlodszy ) to tez tak przy 'okularach' wykrzykiwal ) Odpowiedz Link Zgłoś