danas74 07.01.08, 16:58 dzięki Azille-bardzo mi pomogła , a najlepsze jest to, że namówiłam do tego małża i se dietujemy razem, co było bardzo egoistyczne z mojej strony, bo małż wymyśla potrawy, a co ważniejsze: przygotowuje je! PP aaaaaaale sie ciesze!!!! DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota123 Danka:) 07.01.08, 17:03 sie umiesz w zyciu ustawic - nie dosc ze chlopa na diete namowilas to jeszcze on Ci gotuje) adoptuj mnie na czas trwania tej diety - tez chce zaczac ale nie chce mi sie gotowac) Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: Danka:) 07.01.08, 17:11 ale obiady jakieś i tak musisz gotować, no to gotuj trochę inne po prostu ja sie cieszę, zaraz idę się zważyć, a potem będę obserwować, czy sie coś rusza, czy nie..... zmobilizuj się Dakota, polecam i chętnie Cię adoptuje ofkors DDD Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: Rozpoczęłam dzis dietę MM :DDD 07.01.08, 17:18 oj Dana ja się zbieram od porodu co jakis czas pilnuję się to znowu wymiękam i tak wkoło macieju, obiecałam sobie z nowym rokiem przypilnować trochę może się uda Odpowiedz Link Zgłoś
prozacandvodka Re: Rozpoczęłam dzis dietę MM :DDD 07.01.08, 17:19 Danka, dasz rade... ja zrzucilam na MM przwie 13kg i pomimo tego że od dwóch miesiecy sobie folguję to nie wrocil mi ani kilogram... a w międzyczasie były święta i takie tam. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: Rozpoczęłam dzis dietę MM :DDD 07.01.08, 17:22 dzieki Prozac, takich postów mi trzeba )) bez urazy Niut PPP Odpowiedz Link Zgłoś
utunia też się wzięłam za siebie 07.01.08, 17:20 może to nie MM, ale wycofałam ze swej diety biały chleb, ziemniaki, jem duuużo warzyw, nie jem kolacji itd i...... ..... od 8 grudnia waga pokazała- 3,5 kg bez cierpień i katuszy!!! jeszcze 10 kg i będzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: też się wzięłam za siebie 07.01.08, 17:23 no to super Utunia!!! ciesze sie razem z Tobą) właśnie się zdecydowałam na MM bo tam nie ma głodówek )) chociaż uwielbiam słodycze, więc nie wiem, jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
misia12.12 Re: Rozpoczęłam dzis dietę MM :DDD 07.01.08, 19:37 Ale bedziemy laski. Bo ja tez sie odchudzam i też z małzonem bo bez niego ani rusz bo by kusił Pzdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: Rozpoczęłam dzis dietę MM :DDD 07.01.08, 19:41 ja sobie obiecalam ze zaczne od pierwszego i dupa jasiu. a wyczailas fajne przepisy??? Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: Rozpoczęłam dzis dietę MM :DDD 07.01.08, 19:52 wciąż czaję no i małż wymyśla Odpowiedz Link Zgłoś
jo7775 2 pytania 08.01.08, 14:23 co to jest to MM i jezeli to jest OK to dlaczego (się pytam do kuźwy nędzy) mi nie podsunęłas tego pomysła jak u ciebie byłam, co?? chcesz SCHUŚĆ więcej niz ja?? (chociaz w sumie gdybys ty schudła więcej niż ja to byś znikła) no odpowiedz, dlaczego?? <siedzi i ryczy ze swoim odchudzaniem w którym nikt jej nie chce pomóc tylko wszyscy kłody pod nogi> Odpowiedz Link Zgłoś
jo7775 Re: 2 pytania 08.01.08, 14:36 no dobra, juz wiem co to MM ale od reszty sie nie wymigasz, odpowiadaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 bo to tajemnica jest...:PPP 08.01.08, 14:52 ale jak przyjdziesz do mnie to Ci wyłożę wszystko w szczegółach )) Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: Rozpoczęłam dzis dietę MM :DDD 08.01.08, 19:55 kurde, no. tez czegos potrzebuje na te walki kolo brzucha) lece poczytac o tym cudzie Odpowiedz Link Zgłoś
adriana-p Re: Rozpoczęłam dzis dietę MM :DDD 08.01.08, 23:42 ja zaczęłam tydzien temu i dzisiaj kilogram mniej)) hurrraaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa a ja skoro zaczynam jutro... :) 09.01.08, 01:23 wpieprzam na czas marcepany zeby mnie nie kusiły. no dooobra umowne jutro bedzie jak rano wstane Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: Rozpoczęłam dzis dietę MM :DDD 09.01.08, 13:48 ja chyba też - wydrukowałam dzis 100 kg info z netu, zakupiłam ksiązkę, i jakies zarcie- light dzemy, jogurt 05 tłuszczu i jakies pseudomleko beztłuszczowe. Łomatko- oby mi sił i chęci starczyło. I mama moja oby się ze mna na to zapisała- bo bedzie mi raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Dana 11.01.08, 22:42 dzisiaj cały dzień się couchowałam. Od jutra dołączam do Ciebie, i pozostałych... twardym trza byc nie miętkim ) Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 fajnie, Niut, ciesze sie bardzo :))) 12.01.08, 08:51 i trzymam kciuki za Cię wcale nie jest zle na tej diecie włąśnie pożarłam na śniadanie kromkę chrupkiego pieczywa z serkiem białym chudym i pomidorem i dwie kromki ciemnego pieczywa z dżemem z Lidla-pycha P.S. Azz, jak masz Lidla, to kup sobie ten dżem, jest super i słodzony fruktozą Odpowiedz Link Zgłoś