jerzy_nka 25.01.08, 07:27 katalog 2/2008, ale jakbyś nie miała tego katalogu, to napisz mi, co pisze w opisie po polsku i na butelce po angielsku np.: Nabłyszczający spray podkreślajacy kolor włosów (Adnance Techyniques, Daily Results) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 Re: shemsi- szampon i info 25.01.08, 09:23 kochana mam 1 i 2 katalogi ) ale wg trójki ci opowiem. Do tego jest tam najtaniej z mozliwych opcji on zawsze stoi około 11,90 tam w 3 katalogu str 119 za 20 zł 2 szuki ale własnie lukam allegro taniutko www.allegro.pl/item296469789_spray_nablyszczajacy_100_ml_avon.html i ta odzywka www.allegro.pl/item298662080_avon_odzywka_pieknie_nablyszczajaca_wlosy.html i chyba zrobie zakupy na allegro bo ją wycofali?? nie widze w obu katalogach / a nie cierpie odzywek bez spłukiwania bo obciazają włos / tu jeszcze taniej! www.allegro.pl/item302261810_avon_nablyszczajacy_spray_do_wlosow_super.html warto poszukac u jednego sprzedawcy. jak znajde, to wkleje takowego, ten widze ma te odzywki ale znów bez spłukiwania / ale taniutko ma!! ja mimo ze jestem konsultantka to takich nie mam napisze maila do niego czy ma te odzywki co trzeba spłukiwac a szmponu uzywam head & shoulders zmiekczajacego (rózowy) CUDO!! włosy sa mieciutenkie Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 dupa jestem 25.01.08, 09:24 > kochana mam 1 i 2 katalogi ) > ale wg trójki ci opowiem. mam 1 i 3 katalogi dwojki nie mam Odpowiedz Link Zgłoś