mmalicka21 12.02.08, 18:08 a dlaczego? co..tamte już było fuj? czy było niepogodne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re:Madziaaaaaaaa ty zyjesz :)))))co u was???? 12.02.08, 18:37 no co.. w sumie pewnie niewiele-taki standard budzę się jem bawię się plotkuje przez telefon pije piwo i takie tam ale dziekuje wszyscy zdrowi i zadowoleni widzę że dorr już wymarło totalnie siedzicie gdzies na jakimś czacie albo cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Malickaaaaa helloł! 12.02.08, 18:45 Trochę się namieszało, albo inaczej: ktoś namieszał Teraz tu rządzimy, zaglądaj jak najczęściej! Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: Malickaaaaa helloł! 12.02.08, 19:39 lo matko kot mi zdechnie Malicka sie odnalazla DD wow!!! Madzia ty juz never nas nie opuszczaj,co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: Malickaaaaa helloł! 12.02.08, 19:57 a kto namieszał?????? opowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 chyba shemsi kochana :D:D:D 12.02.08, 20:22 witaj u nas laski ci opowiedzą, ja carna łowiecka jezdem Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: chyba shemsi kochana :D:D:D 12.02.08, 21:00 hehe łowiecek to tu pare.... malicka fajnie zes przydreptala )) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 *kochana MagdoM mialo byc 12.02.08, 21:36 bo wyglada ze sama siebie kocham grypa uderza mi juz powoli ( Odpowiedz Link Zgłoś
dea146 boszzzzzz malicka jak to MIŁOOOOOO 12.02.08, 22:51 jak to miło nawet się ostatnio pytałam laseczek czy nie wiedzą co się z Tobą stało... Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi magda, ja do tej pory nie moge sie odnalecs 12.02.08, 23:22 i chyba juz sie nie odnajde. po 4 miesiacach bez netu nie umiem sie wkrecic w forum. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 A gdzieś Ty się podziewała, Magdo M.? 13.02.08, 01:35 opuściłaś niezłą rewolucję Tak w skrócie, to niektóre z nas dostały wilczy bilet za...zaraz, jak to było..."dopierdalanki i jątrzenie".... Taaaa, no to przesiadłyśmy się do innej piaskownicy A reszta przyszła nam towarzyszyć )) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_nka to było tak: 13.02.08, 06:52 jak ktoś miał inne zdanie na jakis temat, a temat lub zdanie sie antyce nie podobało, to antyka kasowała wątek. i sie zaczeły rózne przepychanki. No i shemsi załozyła nowe forum i większośc (tak z 90%) przylazła tu, wypisujac sie jednoczesnie lub nie wypisujac z wiw. A wiw sie zamkną na amen i tak padł, chociaż jeszcze dycha. D-s padło po serii podejrzeń o gnidostwo i przez chęć pozbycia sie z niego nowych twarzy. Szczegółów afer nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: to było tak: 13.02.08, 20:18 wlasnie Jerzynka,tylko ja akurat szczegoly znam Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Madziaaaaaaaaaa 13.02.08, 11:29 gdzie byłaś!?!?!?!?!!?!? jak Majeczka? a kebaby?)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 aaa... 13.02.08, 12:53 no tak przyjemne pogadanki forumowe zaczęto traktować śmiertelnie poważnie...... no zdarza się a z antyki to niezła dziwka sama się przekonałam na własnej dupie z tego też względu troche umknełam forumowo bo mysle sobie o nieeeeeeeeeee wariatów w zyciu pełno to jeszcze z wariatami na forum będe siedziała co to to nie a u nas leci jakoś kebaby owszem w ruchu jak zwykle odchudzałam się przed bozym narodzeniem schudłam 6 kilo ale już niestety nadrobiłam musze jednak do ochudzanka wrócić nmajeczka ma ponad półtora roku bardzo mądra duzo rozumie jest wielka to może tak w skrócie Maja: wzrost- 87 cm waga- 12.500 słowa: dzidzia, dzieci, cześć, lampa, mama, tata, ciociu, dziadziu, papa, nie, tak, kaszku ( kaszka ), cis ( mis ), piś ( pić ), am ( jeśc ), koti ( kotek), hau (piesek ), kaka ( kaczka, ptaki itp ), ila (ucho) koko (oko) auto, lala, tyle mówi ale pozatym wszystko rozumie bardzo jest madra i fajna złozyłysmy podanie do złobka może od września sie uda ja póki co siedze z majeczką w domu, jemy, spacerujemy i sie obijamy no jak którać będzie chciała na dokładniejsze ploty zapraszam na gg Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: aaa... 13.02.08, 18:55 bardzo fajnie Malicka piszesz o Antysi,podoba mi sieP Odpowiedz Link Zgłoś
gimel4 Re:Cześc Magda!! ooooooo!!!! 13.02.08, 19:39 ty już tak dawno nigdzie nie byłaś, że nawet zaczęłam przestawać się zastanawiać, gdzie jestes i dlaczego. A że wariatów w życiu pełno, więc chociaż na forumie trzeba ich unikać, to święta prawda, święta. Odpowiedz Link Zgłoś