mala300 02.03.08, 20:59 faworyt to Pudzian) taki pocieszny. Arciuchowa mnie jescze ciekawi. no i tyle, moze sie jakis jeszcze talent objawi) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100ania Re: aaa objawil sie!! 02.03.08, 21:31 Pudzian przypomina mi Saletę na lodzie )) Odpowiedz Link Zgłoś
suckerlove Re: aaa objawil sie!! 02.03.08, 21:40 co do pudziana to dokładnie się zgadzam! jest takim nieporadnym klocem! lubię go jako sportowca ale na parkiet się nie nadaje! mam szwagra jego wzrostu i budowy i on jak tańczy to mu to lepiej wychodzi i to nawet świetnie! jak dla mnie to janowski i arciuchowa! ale zobaczymy w następnych odc. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 mój Boże widziałyscie Skrzynecką?!!!!!! 02.03.08, 21:42 Kto ją ubrał????????????? Gorzej niż tragedia /// Janowski rzeczywiście świetnie się prezentują Ja osobiście jestem ciekawa jak zaprezentują się Figura, Cegielska i Arciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: mój Boże widziałyscie Skrzynecką?!!!!!! 02.03.08, 21:43 Skrzynecka powaliła mnie zarówno kiecką jak i fryzurą Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: mój Boże widziałyscie Skrzynecką?!!!!!! 02.03.08, 22:04 No! Też zwróciłam uwagę na strój Skrzynackiej. Wśród tych lasek wyglądała jak duża czerwona bombka Stylista jej nie lubi czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
suckerlove hehehe! o tym samym pomyślałam! bombka! 02.03.08, 22:20 a tu przecież wielkanoc idzie!!! DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 no dokładnie!!!! 02.03.08, 22:21 i do tej kiecki czarne kryjące rajstopy?! //////////// Odpowiedz Link Zgłoś
sennen22 Re: no dokładnie!!!! 02.03.08, 23:06 Skezynecka mila super grzywke mysle,ze oni chciali z niej cos zrobic,ale im nie wyszlo,mi sie ta sukienka podobala i te rajstopy tez, ale nie pasowalo todo niej ja sikam na POGODYNKA moj ex sie z nia spotykal, poatym bardzo mila laska jest...nawet mojego Igorka raz widziala nad morzem wiem podniecam sie ale ja lubie a dzis nie tanczyla no a pudzian sie chyba posikal? i podarl sobie spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 he he 02.03.08, 23:12 mnie również zaintrygowała plama na tyłku pudziana.... a może on się tak spocił.... PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Dzika, a fuuuuuuuj ;-))) 03.03.08, 00:45 czytam z zaciekawieniem, bo nie wiedziałam, ze to dzisiaj się zaczyna nowa edycja, a najbardziej byłam ciekawa tanca Pudziana i Figury - ale jednego nie widziałam, a Kaska nie tańczyła chyba wcale??? Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: Dzika, a fuuuuuuuj ;-))) 03.03.08, 08:24 bo wczoraj tylko chlopy tanczyly konkuroswo. za tydzien babki. tanczyly wczoraj tylko wspolny taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
100ania za tydzień czekam na Figurę :) 03.03.08, 10:23 Poza Figurą, Arciuch i Sochą to reszta jakaś taka mniej znana mi. Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 stroje babek;/ 03.03.08, 12:48 dla mnie miały te suknie jakieś takieś niewydarzone Figura(Kasia) w tych frędzlach ,które jak się kręciła to robiły z niej kołek(a jak by nie było to talii to ona i tak nie ma) reszta też tak jakoś...dla mnie to te sukienki były nie dobrane do figur,kształtów Odpowiedz Link Zgłoś