lady.godivia 19.03.08, 22:35 w ktorym miejsu na Miszewskiego jest gabinet Sieliwończuka, łopatologicznie prosze wytłumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: gdanszczanki:) 19.03.08, 23:22 lady.godivia napisała: > w ktorym miejsu na Miszewskiego jest gabinet Sieliwończuka, > łopatologicznie prosze wytłumaczyc Obok mnie, dwa kroki dosłownie. Nie wiem od której strony będziesz jechała/szła czy tramwajem czy autem, napisz to będzie łatwiej. W każdym razie od Miszewskiego w dół w strone rynku ale nie po tej samej stronie co rynek, przed wiaduktem kolejowym jest po prawej stronie stary czerwony budynek (przy xxl burger) i tam się wchodzi po schodkach do Sieliwończyka, niestety nie ma podjazdu a poczekalnia jest ciasna. Ale dr jest super, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: gdanszczanki:) 20.03.08, 07:36 ide dzisiaj czyli ze to jest ten budynek patrzac od trony tramwaju w ktorym jest sklep z wozkami tak? przed parkingiem i przed takim wysokim budynkiem tak? Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: gdanszczanki:) 20.03.08, 07:45 chyba następny. Jak juz bedziesz na miejscu, to zobaczysz tablice różnych lekarzy, bo w tym samym miejscu przyjmuja jeszcze inni. Aurinko dobrze Ci to wytłumaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: gdanszczanki:) 20.03.08, 08:16 mozliwe ze nastepny w kazdym razie wydaje mi sie ze juz wien gdzie to jest Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: a i jeszcze jedno:) gdzie tam zaparkowac mozn 20.03.08, 08:40 My parkowaliśmy na pierwszej ulicy w prawo (trzeba skręcić za tym wysokim budynkiem, w którym jest bank) - Uphagena chyba się ta ulica nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: a i jeszcze jedno:) gdzie tam zaparkowac mozn 20.03.08, 10:37 Lady, przeczytaj ten wątek i napisz ile zapłaciłaś forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=617&w=76324645&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: a i jeszcze jedno:) gdzie tam zaparkowac mozn 20.03.08, 14:23 zapłaciłam 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś