m0nalisa 04.04.08, 07:43 nie wiem co mu sie stalo, pieknie przesypial od 6go miesiaca noce, teraz budzi sie ze dwa razy, latamy z flaszkami, zjada i zasypia. jestem nietomna. zabki mu ida moze to przez to mu sie pozmienialo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilithv Re: syn mi sie budzi w nocy 04.04.08, 08:11 Z całą pewnością to mogą być ząbki... to jest prze....any okres, wiem z własnego doświadczenia. U nas zaczęło sie w 8 miechu i trwa z przerwami do dzić ( 13 m-c)Trzymam kciuki i cierpliwości życzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: mój ma jeszcze lepiej 04.04.08, 08:29 przesypia noce od 6 tygodnia zycia, wiec jest przyzwyczajony, że w nocy się nie je, i jedyne co mu się uda wcisnąć, to picie. Jak mu jakiś ząb rośnie, to potrafię pół nocy spędzić siedzac na stołku przy łóżeczku, bo jak tylko wstanę jest ryk. Na razie nie jest źle, bo mu te zęby wychodza w duzych odstępach czasu, wiec nie jest to przesadnie męczące. Ale co będzie jak w końcu wszystkie ruszą i to pewnie w tym samym czasie?? Brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: mój ma jeszcze lepiej 04.04.08, 09:38 Stawiam na taki okres,dzieci zaczynaja snic,cos je wybudza i pewnie dlatego te pobudki,wiem bo sama to przechodzilam,oczywiscie zebow nie mozna wykluczyc. Moj teraz ma etap gadania przez sen i tez budzi sie w nocy, siada na spika i gada "patssz","nie,nie","widzisz","baja",akcentujac tak ze nie raz sie chichram ze smiechu.Opowiada cos po swojemu,albo gada do misia i po chwili pada i spi tak jak spal przed chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Z mojego doswiadczenia... 04.04.08, 09:41 Vic zaczal sie budzic w nocy, jak pierwsze zeby zaczely mu isc. Tez zjadal i zasypial. Zeby wyszly, a on nadal wstawal w nocy. Wiec pewnej nocy nie dalam mu butli. On poplakiwal, ale nie cierpial. Mowilam do niego, tlumaczylam mu. Nie wiem ile z tego zrozumial, ale juz sie nigdy w nocy nie obudzil. Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: syn mi sie budzi w nocy 04.04.08, 10:18 mona a nie był on przypadkiem ostatnio chory? Julka też pieknie spała od początku i jedyne odstępstwo od normy natapiło jak przeszła sparing z wirusem wywołującym biegunkę,wymioty i wtedy bardzo schudła i przez parę nocy budziła się na mleko,wciągała butlę i dalej spała,zdarzyło jej się wciągnąć nawet dwie ale to minęło...fakt,musiałam trochę ją od tego oduczyć jak zauważyłam,że budzi się w nocy z przyzwyczajenia i nie je prawie w ogóle.Teraz śpi całą noc Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: syn mi sie budzi w nocy 04.04.08, 10:53 no wlasnie nie byl chory, w swieta bylo zebowe apogeum i plakal po nocach nosilismy go, zabieralismy do siebie. potem minelo i byl spokoj, teraz mu dwojka wylazi ale nie wykluczam innych o ktorych nie wiem. fakt ze budzi sie FIK na brzuch i postekuje czasem przez sen, wiec go odwracam daje flache on wypija i zasypia i... za 3 godziny to samo. w ogole wieczorem jak zasypia to sie mosci 15 minyt przewala na brzuch glowa mu smiesznie opada ale walczy i w koncu zasypia.... kurde zaczelismy na palcach chodzic bo go nawet skrzypienie podlogi w nocy budzi.....] mam nadzieje ze mu to minie bo padne trupem Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: syn mi sie budzi w nocy 04.04.08, 14:48 moga byc i zeby i jakis skok rozwojowy i przezywanie tego co sie wydarzylo w dzien) se wybierz co chcesz) Odpowiedz Link Zgłoś