shemsi1 19.04.08, 16:50 cała CZWÓRCA chora tylko kinga na razie nie jest na antybiotyku, ale juz kaszle Adam przytargał jakis wirus. Z godz na godz łapło po kolei dzieciaki. Wszystko kaszlace i zasmarkane. No i zmierzłe jak cholera // ale mi strasznie ich zal... ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuska231 Re: U mnie w domu SZPITAL ;/// 19.04.08, 16:58 oj mam nadzije ze szybko wyzdrowiejecie a sio chorobska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 Re: U mnie w domu SZPITAL ;/// 19.04.08, 17:27 Niech szybko dzieciaki wracają do zrowia, przciez niedawno dziewczynki były chore, bidule. Teraz jest taka pojeb$%^& pogoda, że pełno dzieciaków chorych. 3majcie się, a tobie ania cierpliwości.Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: U mnie w domu SZPITAL ;/// 19.04.08, 18:22 ojej to niedobrze tym bardziej ze niedawno jakies chorobsko bylo.... trzymaj sie kochana i ty wcinaj jakies witaminy zeby ciebie nie rozlozylo bo chorej czworcy to ty chora nie dasz rady.... tule i zdrowiejcie mi szybko Odpowiedz Link Zgłoś
kremenaj Re: U mnie w domu SZPITAL ;/// 19.04.08, 18:24 oj joj, biedaki jestescie wszyscy mam nadzieje ze szybko im przejdzie. caluski z sofii Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: U mnie w domu SZPITAL ;/// 19.04.08, 18:51 Moja Julka tez cos przeziebiona;/ i zmierzła strasznie........... Zdrówka zycze Twoim dzieciaczkom i Tobie oczywscie tez..... Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Re: U mnie w domu SZPITAL ;/// 19.04.08, 21:09 O choinka ależ Ci współczuję, jedno chore dziecko stawia wszystko na głowie a chorej 4 to już sobie nie wyobrażam... niech szybko wracają do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: U mnie w domu SZPITAL ;/// 20.04.08, 20:37 a po co antybiotyk na wirusa? Odpowiedz Link Zgłoś
baenshee biedne kozy i koziołek :( biedna szems z koźlątkam 20.04.08, 22:19 i... ucałuj choróbska ... zdrówka życzę czwórcy... a tobie dużo siły do walki z wirusami i dużo cierpliwości dla zmierzłych koźląt 4 Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 dzieki dziewczyny 21.04.08, 05:00 mysle ze jest lepiej, w nocy przynajmniej spia, chrapią glosno przez zatkane nosy na pewno sie nie przeziebily, to przyszło z godziny ba godzine, w dzien dzienko zdrowe jak rydz a w nocy kaszle jak piesek dlatego mysle ze to wirusowe. a piernik wie jak to jest, wazne ze pomaga. Kindze tez juz antybiotyk dolaczylam ten co maja siostry. Im sie poprawia, ona znow byla wczoraj taka jak te dwie, dwa dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 pisze jak ułom :) 21.04.08, 05:03 ale pewnie ze jestem zmeczona. Bylismy u rodziny wczoraj, wypiłam kawe siekiere i mimo zmeczenia nie moge spac Odpowiedz Link Zgłoś
asiamuc Re: Zdrówka! 21.04.08, 05:47 Wracajcie wszyscy jak najszybciej do zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: U mnie w domu SZPITAL ;/// 21.04.08, 12:00 mam nadzieje ze dzis juz lepiej zdrowka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: U mnie w domu SZPITAL ;/// 21.04.08, 14:24 o rany! Szczerze Ci współczuję i tulę mocno moje kochane koziczki i ich braciszka )) Trzymajcie się dzielnie i wracajcie do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś