kichigai_ushi 29.06.08, 11:44 ech... bo zycie jest piekne 2 razy sie zegnalismy gdy juz widno za oknem byl i ptaszki cwierkaly. to tak do relacji z kolacji no dobra.. bylo.... bylo... bosko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Re: :) 29.06.08, 11:46 heheheheh uwielbiam teksty szczesliwej kobity!!!! kiczi baaardzo sie ciesze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nunna81 Re: :) 29.06.08, 13:07 suuuuuuuuper! dziewczyno przywracasz mi wiarę,że jeszcze wszystko może się ułożyć,że jednak po burzy zawsze zaświeci słońceDD oj,cieszę się razem z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: :) 29.06.08, 15:18 ale się cieszę!!! gratulacje i życzę powtórki, tzn. kolacji ze śniadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: :) 29.06.08, 16:09 Ooh,that's why I'm easy I'm easy like Sunday morning That's why I'm easy I'm easy like Sunday morning nie ma co sie podniecac i cieszyc jak szczerbaty na suchary, ale moje libido wzrosło. nastepnym razem ja gotuje to jak ugotuje te afrydyzjaki to sie normalnie chlopak zakocha PP Odpowiedz Link Zgłoś