Dodaj do ulubionych

państwo PRO rodzinne

06.10.08, 08:15
fakty.interia.pl/raport/szesciolatki_do_szkoly/news/rodzice-zaplaca-za-szkole-szesciolatkow,1189243
Obserwuj wątek
    • m0nalisa Re: państwo PRO rodzinne 06.10.08, 13:33
      chora jazda po prostu. nie wiem co za debile ustalaja budrzet- najlepiej od
      ludzi oprocz podatkow wycisnac ostatnie pieniadze- bo przeciez za duzo ich maja!

co do edukacji wczesniejszej nie mam przeciwskazan. tu u mnie dzieci chodza os 5
      roku zycia, szkola wyglada jak przedszkole, ustawienie laweczek grupowe,
      wszystko w jednej sali z podzialem na zajecia, przerwy, spacer no i
      najwazniejsze- nauka. fajnie jest.
      • klarysa007 Re: państwo PRO rodzinne 06.10.08, 22:29
        Kochana ale u ciebie NAJPIERW pomalowali sale, ustawili ławeczki, zorganizowali
        odpowiednie panie. A u nas jak zwykle od końca: przyjdźcie dzieci, jakoś to
        będzie...
        • fajnyrobal Re: państwo PRO rodzinne 07.10.08, 09:17
          Czyli jak wszystko u nas - od dupy strony suspicious. I kto za to płaci? Pan
          płaci, pani płaci, ci państwo płacą... A minister się cieszy bo
          reforma mu za darmo wyszła uncertain
          • draugdur Re: państwo PRO rodzinne 07.10.08, 12:31
            Nono,ja tez nie mam nic przeciw szkole dla 6latkow. Tylko niech najpierw szkoly
            beda przygotowane do tego:sale, wyposazenie,plan dzialania,personel,itd. A nie
            ze dzieciaki przychodza i nie ma nic,znaczy jest szkola taka jaka my
            pamietamy-lawki rowno ustawione,zajecia po 45 minut siedzenia na dupie itd. A
            szkoly nie sa i nie beda na czas gotowe, bo nie ma na to pieniedzy, moze
            niektore znajda sponsorow,moze gdzies tam rodzice pomoga ale przeciez nie wszedzie.
            Nie ma to jak najpierw robic a potem myslec;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka