ciaraciara 06.10.08, 08:15 fakty.interia.pl/raport/szesciolatki_do_szkoly/news/rodzice-zaplaca-za-szkole-szesciolatkow,1189243 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa Re: państwo PRO rodzinne 06.10.08, 13:33 chora jazda po prostu. nie wiem co za debile ustalaja budrzet- najlepiej od ludzi oprocz podatkow wycisnac ostatnie pieniadze- bo przeciez za duzo ich maja! co do edukacji wczesniejszej nie mam przeciwskazan. tu u mnie dzieci chodza os 5 roku zycia, szkola wyglada jak przedszkole, ustawienie laweczek grupowe, wszystko w jednej sali z podzialem na zajecia, przerwy, spacer no i najwazniejsze- nauka. fajnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: państwo PRO rodzinne 06.10.08, 22:29 Kochana ale u ciebie NAJPIERW pomalowali sale, ustawili ławeczki, zorganizowali odpowiednie panie. A u nas jak zwykle od końca: przyjdźcie dzieci, jakoś to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: państwo PRO rodzinne 07.10.08, 09:17 Czyli jak wszystko u nas - od dupy strony . I kto za to płaci? Pan płaci, pani płaci, ci państwo płacą... A minister się cieszy bo reforma mu za darmo wyszła Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: państwo PRO rodzinne 07.10.08, 12:31 Nono,ja tez nie mam nic przeciw szkole dla 6latkow. Tylko niech najpierw szkoly beda przygotowane do tego:sale, wyposazenie,plan dzialania,personel,itd. A nie ze dzieciaki przychodza i nie ma nic,znaczy jest szkola taka jaka my pamietamy-lawki rowno ustawione,zajecia po 45 minut siedzenia na dupie itd. A szkoly nie sa i nie beda na czas gotowe, bo nie ma na to pieniedzy, moze niektore znajda sponsorow,moze gdzies tam rodzice pomoga ale przeciez nie wszedzie. Nie ma to jak najpierw robic a potem myslec;/ Odpowiedz Link Zgłoś