niuta_s 30.11.08, 23:24 niekomercyjny, nietabloidowy. Ostatnio oglądałam sporo filmów irańskich pożyczonych od znajomych, byłam zachwycona, namiętnie oglądałam kino koreańskie. może nazwisko jakiegoś reżysera którego film utkwił w pamięci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olamad Re:Wczoraj obejrzałam "21 gramów" 01.12.08, 13:28 Wcześniej "Babel" i "Amorres Perros" tego samego reżysera. Kawał dobrego kina. Jeśli nie widziałaś, to polecam. A i wczoraj oglądałam z dzieciakami WALL-E i też byłam zachwycona. To nie tylko bajka dla dzieci, ale bardzo mądry film. Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Polećcie dobry film 02.12.08, 15:07 Dwa moje ulubione Pi i Delicatessen Z polskich mam sentyment do lat 70/80 lubię np Dziewczyny do wzięcia oglądałam 100 razy i zawsze ryczę ze śmiechu. Poza tym polecam kina studyjne. Nie wiem czy jesteś z Wawy, lubiłam kino studyjne "Stolica" teraz się ono nazywa Illuzjon. Puszczali tam filmy których nie można było zobaczyć nigdzie no i robili wystawy artystyczne w środku. Napaliłam się na film "Przyjeżdża orkiestra" czuje że będzie zajebisty film.onet.pl/14082,,Przyje%C5%BCd%C5%BCa_orkiestra,film.html tu masz linka już go grają, jednak na próżno szukać go w "molochach" tylko małe kina Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Przyjeżdża orkiestra 02.12.08, 17:49 oglądała moja koleżanka i wg niej jest świetny baaaaardzo jej się podobał a ma gust dośc wybredny Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s dzięki dziewczyny 03.12.08, 11:04 dzisiaj wybieram się do wypożyczalni - jest nieźle zaopatrzona, ciekawe co z tego będa mieli Odpowiedz Link Zgłoś