m0nalisa 25.12.08, 12:27 pod choinke? ja szlafrok, i dwa zestawy kosmetykow, jeden do wlosow, drugi do ciala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
problemkind Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 25.12.08, 15:08 ja koszulke z gatkami od viva marie i sweter) Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 25.12.08, 16:46 nic. aaaa, dostałam na świeta kartke od Buby i buziaka z rana od mego dziecka. czy to sie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_nka Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 25.12.08, 17:07 krem do twarzy, żel pod prysznic, mydełko z mydlarni, perfumy, pasek z monari, bransoletkę, rajtki, płytę kolęd, kokosowy balsam do ust, tonik, kupiłam innym: zasłony, obrus, 3 poszewki, bieżnik, kapcie, książkę, ściereczki kuchenne, Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 25.12.08, 17:32 pieniądze (dołożone do kanapy były) bonsaja jakiegoś smiesznego Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 25.12.08, 19:10 komplet super bielizny perfum D&G ptasie z Wedla ksiązkę (ale jeszcze nie wiem jaką, bo dostane ja wieczorkiem od syna ) to chyba wsjo Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 25.12.08, 21:09 album na moje scrapy alfabetyczne. To prezent, który faktycznie leżał pod choinką. Natomiast zakupy na konto swojego prezentu choinkowego zrobiłam już....kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 25.12.08, 21:43 Perfumy rozne, miedzy innymy CK Eternity i Euphoria. Posciel, bo zawsze sobie co roku zycze taki prezent. Bielizne - jakies majteczki, koszulki. Pedzle do makijazu, kosmetyki. Sprzet do cwiczen. I jakies tam jeszcze drobiazgi. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 25.12.08, 23:05 bielizna 3 staniki 1 majtki, 3 kolorowe z bajkowymi postaciami(moje dzieci takie uwielbiają na matce) piżamki, zestaw dove (mój ulubiony original), szale dwie sztuki z biedronki (bosskie!), zestaw spinek z biedronki, tez bosski!! dodam ze w/w. sama sobie pod choinke zakupilam i podlozylam a od menża kaske Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 25.12.08, 23:06 Kolczyki cudnej urody, książkę i kosmetyki włosowe Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 26.12.08, 08:37 Perfumy D&G (Danas, jakie dostałaś, bo ja "The One"?) i książkę "Drugi i trzeci rok życia dziecka". Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 26.12.08, 09:02 olamad napisała: > Perfumy D&G (Danas, jakie dostałaś, bo ja "The One"?) hehe, ja Light blue, ale nie mam pojęcia jak pachnie, bo jestem bardzo smarkata i nic nie czuję > Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 26.12.08, 12:38 Torebke Nine West , różnoraki drobny osprzęt kuchenny.No i pierscionek zareczynowy Tak naprawde to nie powinnam dostac nic, bo sama sobie zrobilam kupe prezentow juz od poczatku grudnia w postaci 2par butow, 2 plaszczy i kupy innych ciuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 26.12.08, 16:23 Ja-od meża aparat fotograficzny panasonic Lumix, Od mamy i siostry -zestaw kremów dla cery dojrzałej p/zmarszczkowe AA,golfik z krótkim rękawem i do tego bluzeczki pod niego. Od teściowej eleganckie pudełko na biżuterię i dodatek czyli kolczyki,łańcuszek i pierścionek Odpowiedz Link Zgłoś
joy76 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 27.12.08, 13:26 zajebistą lokówko-suszarkę z jonizacją i płytkami ceramicznymi od małża, reszta to małe sympatyczne popierdółki typu kosmetyki,wina itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 27.12.08, 19:09 Od meza piekny zegarek ( sama sobie wybralam Od tesciowej zestaw kosmetykow + puder Max Factor i zestaw pilniczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 27.12.08, 21:55 a ja wlasnie dzisiaj dostalam od meza troche spozniony expres cisnieniowy do kawy marzylam o takim! aaaaaaaaaaaaaaa!!!! jak sie ciesze!! na kawe do mnie zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 27.12.08, 23:41 No to dobry prezent dostałaś. Ja mam wysoko ciśnieniowy ekspres od wielu lat. Kawka z niego jest wyborna i ma wręcz inny smak i aromat. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 28.12.08, 15:00 od małża moje ulubione perfumy i róż(rewelka małż się postarał), od teściów pucharki do lodów, i coś tam do kuchni, od szwagra i szwagierki jakiś kurzołap i szklanki do kawy np. late, Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 29.12.08, 09:11 ja dostałam butelkę 0,75l Johnego Walkera od męża oraz mega kupsztala z rana od dziecięcia Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: no to chwalic sie- co dostałyscie 01.01.09, 18:03 nowe DVD, 2 komplety piżamek, czarną skórzaną torebkę, 3 książki, krem, lusterko ( do torebki, bo stłukłam ) kamizelkę, rajstopy, i pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś