mamalgosia 06.07.05, 11:23 Dziewczyny, pomózcie!! Czy ktoś pamięta, jak było dalej: Na marchewki urodziny zeszły się wszystkie jarzyny a marchewka gości wita i o zdrowie grzecznie pyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucia74 Re: Na marchewki urodziny 06.07.05, 11:42 Kartofelek podskakuje burak z rzepką już tańcuje Pan kartofel ( lub Pan koper ) z krótką nóżką szybko biegnie za pietruszką Kalarepka w końcie stała ze zmartwienia aż pobladła tak się martwi płacze szczerze nikt do tańca jej nie bierze wtem pomidor nagle pada kalarepce ukłon składa moja blada kalarepko tańcz że ze mną tańcz że krzepko wszystkie pary jarzynowe już do tańca są gotowe gra muzyka dokoleczka wszyscy tańczą już w kółeczka jakoś tak to szło, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Na marchewki urodziny 06.07.05, 11:47 Na marchewki urodziny Wszystkie zeszły się jarzyna. A marchewka gości wita I o zdrowie grzecznie pyta. Kartofelek podskakuje, Burak z rzepką już tańcuje. Pan kartofel z krótką nóżką Biegnie szybko za pietruszką. Kalarepka w kącie stała Ze zmartwienia aż pobladła. Tak się martwi, płacze szczerze, Nikt do tańca jej nie bierze. Wtem pomidor nagle wpada, Kalarepce ukłon składa. Moja droga kalarepko Tańczże ze mną, tańczże krzepko. Wszystkie pary jarzynowe Już do tańca są gotowe. Gra muzyka, to poleczka, Wszyscy tańczą już w kółeczkach Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Na marchewki urodziny 06.07.05, 15:05 dziewczyny, jesteście rewelacyjne!!!!! Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sylwia stawiam na kalafiora... 06.07.05, 15:38 ziemniaka z girami jeszcze nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
ninia_agus Re: Na marchewki urodziny 10.07.05, 22:51 Mamalgosia - sprawdź gazetową pocztę! Coś Ci wysłałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś