ewa9622 27.10.05, 19:03 Jeśli ktoś zna podzielcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewak1 Re: STRONY WWW DLA NAJMŁODSZYCH 27.10.05, 19:18 dziecionline.pl/maluch/maluch.htm www.kolorowanki.com/ www.krasnoludki.pl/ www.ewa.bicom.pl/karaokedz/ www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/goodies/postcards/ www.franklin.pl/portal3.php pbskids.org/ Zapraszam na bloga, mam tam więcej takich linków! www.emilkazuchdziewczynka.smyki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izewa Re: STRONY WWW DLA NAJMŁODSZYCH 28.10.05, 10:30 Poniżej mój zbiór... www.dolinka.szkola.net/room.php?room=zabawa dzieci.wp.pl/.?_err=1&ticaid=1712 www.disney.pl/ www.franklin.pl/portal3.php www.gamextazy.com www.kidsfuncanada.com/en/bremq/ ferryhalim.com/orisinal/ www.uptoten.com/kids/uptoten-features-firstvisit-home.html www.pankuleczka.pl/gry.htm www.strawberryshortcake.com/index_pages.php?page=fun www.coloring.ws/coloring.html www.garfield.com/fungames.html www.pasterz.pl/Gry/Porownania/Porownywanie.htm www.vido.net/miki_mol/ www.piccolo.pl/ www.bajmobil.pl/gry/malowanka.html www.anikino.pl/dzieci.php?s=kolorowankiwww.zyraffa.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miirabelka Re: STRONY WWW DLA NAJMŁODSZYCH 28.10.05, 12:47 Hej! Dopisuję mój zbiór: www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/funandgames/ pbskids.org/teletubbies/teletubbyland.html www.dzieci.morliny.pl/ pbskids.org/sesame/ umamy.homestead.com/FUN.html pollypocket.everythinggirl.com/home.aspx myscene.everythinggirl.com/games/roommakeover/roommakeover.aspx www.lego.com/eng/preschool/games/default.asp www.nickjr.com/playtime/cats/games/all_games/dora_casasite.jhtml www.elementarz.pl/ www.kidspsych.org/oochy2.html www.flint.lib.mi.us/kidsweb/games/index.shtml www.kidsdomain.com/games/ www.prongo.com/ www.hasbro.com/mylittlepony/pl/page.da/dn/default.cfm www.zigzap.tv/cgi-bin/minimini/program ww2.tvp.pl/4645.dzialy www.endo.pl/flash/gry/gry.html Pozdrawiam ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś