Dodaj do ulubionych

*MUZYKA DOBRA NA SPOKOJNY WIECZÓR*

IP: 212.76.32.* 22.01.02, 22:59
Cały dzień zabawy ,szaleńczych gonitw i skoków po materacu za nami , już czas na "wprowadzenie" w łagodne nastroje ,uspokojenie przed snem , więc....."wrzucam na laser" : George Winston "December",albo Kitaro"Toward the West" albo Roger Eno"Between Tides".Napiszcie czego słuchacie ( z dziećmi oczywiście) by się ukołysać - może polecicie coś miłego z repertuaru klasycznego ( lubię ale nigdy nie wiem czego słuchałam ).Pozd.Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: AKasia Re: *MUZYKA DOBRA NA SPOKOJNY WIECZÓR* IP: 62.179.0.* 23.01.02, 01:06
      Zobacz wątek "Mamine kołysanki"
      • Gość: Beata-mama Sary i Jędrka Re: *MUZYKA DOBRA NA SPOKOJNY WIECZÓR* IP: 212.76.32.* 23.01.02, 09:14
        Ale ja mam na myśli muzykę jako taką a nie piosenki ("mamine kołysanki też znam).Bea
        • Gość: darek Re: *MUZYKA DOBRA NA SPOKOJNY WIECZÓR* IP: 212.160.211.* 24.01.02, 14:29
          ja mam taką płytę "Sleep baby Sleep" to jest taka składanka muzyki klasycznej i musicalowej mająca spowodować tytułową czynność, jest całkiem całkiem, ale jak ją kupic nie wiem coś kupowałem i była jako bonus
    • Gość: Agnieszka, mama Ani Zosi i Julki Re: *MUZYKA DOBRA NA SPOKOJNY WIECZÓR* IP: 217.99.13.* 23.01.02, 23:28
      Cześć Beatko ! Ania i Zosia przed snem słuchają ostatnio na okrągło "Kubusia Puchatka" i "Chatki" czytanych przez p.Irenę Kwiatkowską - znakomite przejście w świat snów. A co do muzyki - kilka lat temu spędzałam z dziewczynami wakacje na wsi bez telewizora i wtedy wieczorami słuchałyśmy Turnaua, muzyki z filmu "Misja" Enio Moriccone i Cohena. Bardzo nam sie fajnie zasypiało.:hello: Agnieszka
    • Gość: Ania Re: *MUZYKA DOBRA NA SPOKOJNY WIECZÓR* IP: 213.76.194.* 29.01.02, 18:59
      A ja polecę jeszcze Clannad i Enyę...
      • Gość: Beata-mama Sary i Jędrka Re: *MUZYKA DOBRA NA SPOKOJNY WIECZÓR* IP: 212.76.32.* 29.01.02, 20:12
        Jasne ! Enya i Maire Brennan ,a z tego samego kręgu baaardzo lubimy Loreenę McKennitt !!!!A czy melomani są wśród nas?Pozd.Bea
        • Gość: Monika A/P + Stachu. Re: *MUZYKA DOBRA NA SPOKOJNY WIECZÓR* IP: 217.11.132.* 29.01.02, 21:44
          Ja polecam Stacey Kent - Dreams Wille- na prawdę świetna!Monika A/P.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka