poleczka2 19.11.03, 12:10 witam, poszukuje nagrania Pora na Telesfora. Znajdowala sie tam jeszcze chyba bajka o krolewnie i ksieciu zamienionym w osla. Jezeli ktos ma do odspzedania lub wie gdzie nabyc prosze o kontakt, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piciuch Re: Pora na Telesfora 13.01.04, 19:58 Witam Ja tez szukam tej płyty i na razie nic Szczegolnie zalezy mi na piosence "W Bańkowicach" i "Idzie jesień" Moze udalo Ci sie juz gdzies znalezc te plyte. Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek informacje. Kasia GG 5249265 kasik@supermedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rzona Re: Pora na Telesfora 28.01.04, 23:01 Dziewczyny, ja jak byłam mała to słuchałam tej płyty do znudzenia. Teraz wprawdzie nie pamiętam tych piosenek ale jak tylko będę u rodziców to znajdę tą płytę i wyślę Wam teksty . Odpowiedz Link Zgłoś
piciuch Re: Pora na Telesfora 01.02.04, 14:02 Rany jak sie ciesze!!!! Czekam z niecierpliwością. Mam jeszcze prośbę, czy mogłabyś spojrzeć kto wydał tamtą płytę? Pisałam do wydawcy "Bajek grajek" (to nasze dawne płyty teraz wydane (a właściwie przegrane - bo to te same wersje) na płytkach CD i zapytała czy mają w planach wydania także "pora na Telesfora".Odpowiedzieli, ze bardzo chętnie ale niestety nie ma takiej pozycji w Polskich Nagraniach i czy mogłabym sie dowiedzieć kto to kiedyś wydał. Zatem jesli zebrałąbyś te dane to im przekażę i kto wie może wkrótce (najwczesniej za rok ) ją wydadzą. Ale póki co to bardzo proszę o teksty. Bedziemy BARDZO wdzieczni. Kasia i Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Pora na Telesfora 29.01.04, 11:00 Mam kasetę zatytułowaną "Pora na Telesfora". Nie ma na niej wspomnianej bajki ale piosenki są Niestety na utworze "W zielonych oczach matki" nagrałam własną "tfurczość" (nota bene - strasznie podoba się moim dzieciom . Jeśli Wam to nie przeszkadza - mogę kasetę przegrać i wysłać (koszt takiej operacji 10pln). Dajcie znać na email: dagbe@wp.pl Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
haniape Re: Pora na Telesfora 01.02.04, 17:27 Poczułam się jak zadawnych dobrych czasów i od razu nucę sobie Bańkowice. Mam trochę braków w pamięci co do tekstów. Płytę miałam i nie wiem gdzie posiałam. Uwielbiałam Cztery różowe słonie. A idzie jesień jest w Piosenkach przedszkolaka cz.II. Odpowiedz Link Zgłoś
violik Pora na Telesfora - mam cd 02.02.04, 14:59 hej, dostałam CD z tą audycją, gdzie są piosenki o bankowicach i o oczach matki i o jesieni - coś ok 40 minut. Kto chętny - niech pisze na priv.W. Odpowiedz Link Zgłoś
piciuch Re: Pora na Telesfora - mam cd 04.02.04, 18:17 Violik Napisałam do Ciebie na priv, mam nadzieję, ze dotarł mój mail do Ciebie. W każdym razie czekam na jakiś sygnał od Ciebie. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
violik Re: Pora na Telesfora - mam cd 10.02.04, 16:47 hej, ja nie dostałam żadnego maila mam to CD, napisz na adres W_1971@interia.pl CD to zapis tylko dźwiękowy audycji telewizyjnej - smoki dzielą się czekoladą, śpiewają 4 słonie, o jesieni, bańkowicach i w oczach mojej matki. Płytka ma 33 minuty. Dostałam ją od innej mamy z edziecka, więc nawet nie wiem skąd ją ma. Jest dobra odsłuchowo. Chętnie się podzielę. Pozdrawiam, Violik Odpowiedz Link Zgłoś
kin2 Re: Pora na Telesfora 04.02.04, 17:26 ja też zawsze chętnie słuchałam tej kasety, a teraz <cztery Słonie będą mi się tłuc po głowie cały wieczór. niestety kaseta zaginęła a szkoda bo była super pozdrawiam i mam nadzieję na info czy są jakieś wznowienia Kinia Odpowiedz Link Zgłoś
martinka26 Re: Pora na Telesfora 08.02.04, 14:44 Może spróbuj wyszukać czegoś przez programy typu iMesh albo Kazaa, może Ci się uda 3mam kciuki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iduka Re: Pora na Telesfora 18.02.04, 15:09 kochane emamy - ze swojego dziecinstwa pamietam jaka frajde sprawialy mi audycje z udzialem tego sympatycznego smoka. chcialabym zaofiarowac taka sama frajde mojemu synkowi. ale nie mam kasety/plyty z telesforem. czy ktoras z was moglaby za zaliczeniem pocztowym przeslac nam nagrania z piosenkami smokow? bardzo z gory dziekuje w imieniu swoim i szuwarka ) Odpowiedz Link Zgłoś