budzik11 Re: MMR II czy Priorix-ankieta 15.04.10, 13:59 Starsza - MMRII Młodszy Priorix W obydwu przypadkach nieodpłatnie, takie akurat mieli w przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: MMR II czy Priorix-ankieta 15.04.10, 22:43 Podobno MMR już nie ma, wszystkie lecą Priorixem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuksu22 Re: MMR II czy Priorix-ankieta 15.04.10, 22:44 Ja dzisiaj szczepiłam priorixem. Taka była w przychodni, taką dali za darmo. U dzieci znajomych szczepionych w ostatnim miesiącu tą szczepionką nie występowały objawy poszczepienne. Odpowiedz Link Zgłoś
laeva Re: MMR II czy Priorix-ankieta 18.04.10, 21:02 Priorix Szczepiłam dziecko tydzień temu, po szczepieniu stan podgoraczkowy 3 dni,katar i kaszel. Potem 3 dni wysokiej gorączki ponad 39 stopni. Teraz pojawiła sie wysypka na całym ciele-czerwone, lekko wypukłe plamki. Szczepienie odwlekłam o pół roku, dziecko było zdrowe przede sczezpieniem , specjalnie nie puszczałam do żłobka przez 3 tygodnie przed.I mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: MMR II czy Priorix-ankieta 19.04.10, 14:04 Starsza córka priorixem, młodsza MMR, obie szczepionki państwowe. Odpowiedz Link Zgłoś