maja42 19.05.05, 16:02 czy wiecie coś na temat kremu z filtrem 30 dla dzieci firmy Avon??? Czy jest dobry i mozna go stosować u małych dzieci? Dokładnie to on się nazywa: kolorowe mleczko przeciwsłoneczne w sprayu SPF 30. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami7 Re: krem na slońce z Avonu 19.05.05, 17:16 Ja generalnie odradzam Avon dla dziecka. Ale fachowej opinii poszukaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=503 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolaw74 Re: krem na slońce z Avonu 19.05.05, 20:30 Też jestem zaineresowana tym kremem więc jak ktoś coś będzie wiedział to proszę o informację.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
maja42 Re: krem na slońce z Avonu 20.05.05, 09:28 podbijam, może ktos jednak cos wie... Odpowiedz Link Zgłoś
zbysiomisio Re: krem na slońce z Avonu 20.05.05, 12:27 Ja mam ten krem z tamtego roku jeszcze, ważny do 2006. Wypróbowałam na dziecku ubiegłego lata i jest spoko, a ma delikatną skórkę, dostaje uczulenia np. od Lovelli. Skuteczność filtra 100%, po posmarowaniu mały w ogóle się nie opalał, pod koniec wczasów już rzadziej go smarowałam bo wyglądał przy nas jak biały wśród murzynów Pozdrawiam, Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
mami7 Re: krem na slońce z Avonu 20.05.05, 13:20 Link, który podałam wyżej jest do forum o kosmetykach dzieciecych. Jest tam pani ekspert, która sporo może wyjaśnić. Ponadto jak myslę mnóstwo podobnych watków. Odpowiedz Link Zgłoś
maja42 Re: krem na slońce z Avonu 20.05.05, 14:25 Napisałam na tamtym forum. Ten krem nie byl badany przez instytut więc p. Ewa nie może nic o nim powiedzieć bo nie zna produktu. Dlatego nadal pytam tutaj, bo może poprostu ktos ma doświadczenie z tym kosmetykiem. Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś