Dodaj do ulubionych

SZUKAM PEDIATRY - GLIWICE i okolice!!!

IP: *.* 12.10.01, 07:53
Pilnie szukam naprawdę dobrego pediatry na Śląsku, najlepiej w Gliwicach, albo najbliższej okolicy.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: SZUKAM PEDIATRY - GLIWICE i okolice!!! IP: *.* 12.10.01, 12:01
      My chodzimy z maluchem do dr. Sokalskiej, w przychodni przy placu Piłsudzkiego w Gliwicach. Jesteśmy z niej zadowoleni, bo interesuje się każdym dzieckiem, ale nie straszy rodziców każdym zaczerwienieniem, jest poza tym zawsze pod komórką i w rwzie problemu przyjeżdża do domu pacjenta.
    • Gość: guest Re: SZUKAM PEDIATRY - GLIWICE i okolice!!! IP: *.* 12.10.01, 13:20
      Przeczytaj mój post w wątku o pediatrze w Katowicach. Doktor, o którym tam piszę ma gabinet również w Gliwicach.
      • Gość: guest Re: SZUKAM PEDIATRY - GLIWICE i okolice!!! IP: *.* 12.10.01, 13:28
        Przeczytałam ten wątek ,ale nie podałaś w nim jak się ten lekarz nazywa i gdzie ewentualnie ma gabinet w Gliwicach?!
        • Gość: guest Re: SZUKAM PEDIATRY - GLIWICE i okolice!!! IP: *.* 13.10.01, 19:05
          Pani doktor Jadwiga Sokalska - lekarz pediatra, specjalista neonantolog, tel. dom. 2311903, kom. 0 601533286. Pracuje w przychodni dziecięcej przy placu Piłsudzkiego 5a, tel. 2310238. Nie wiem czy przyjmuje prywatnie, ale w nagłych przypadkach przyjeżdża bez problemu do domu (oczywiście odpłatnie). Jest bardzo miła w kontakcie z dziećmi i nie sądzę aby jakieś dzieci się jej bały. Co ważne ma zdrowy stosunek do pielęgnacji, żywienia itd. Uważa m.in., że nie należy przesadzać w żadną stronę. Jeśli masz jeszcze pytania to naposz. Pozdrawiam.
    • Gość: guest Re: SZUKAM PEDIATRY - GLIWICE i okolice!!! IP: *.* 22.10.01, 09:25
      Zgadzam się z Ewą, ja też chodzę do dr Sokalskiej, przy czy wybór tej a nie innej lekarki to nie przypadek, zanim się zdecydowałam zasięgnęłam języka u wielu znajomych - wszyscy polecali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka