Gość: guest IP: *.* 30.11.01, 19:09 Czy to jest normelne że 3 miesięczne dziecko ma czasami sztywnego członka???Zauważyłam to wczoraj podczas odciągania napletka i jestem w szoku. Czy mam udac się z tym do lekarza? i jakiego?Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: sztywnienie siusiaka IP: *.* 30.11.01, 19:37 To całkiem naturalna męska sprawa, nie ma się czym przejmować, a już napewno nie ma po co chodzić do lekarza.PozdrawiamEdyta mama Oskara i Filipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sztywnienie siusiaka IP: *.* 30.11.01, 19:39 Mojemu synkowi tez sztywnieje siusiak przy myciu lub dotykaniu ,mysle ze to calkiem normalne u chlopcow.Zastanawiam sie tylko nad jednym;tym ze odciagasz napletek tak malemu chlopcu,ja nigdy tego nie robie,nawet nie probowalam chociaz moj synek ma ponad rok,zawsze myslalam ze tego nie wolno robic.Kapie malego codziennie i chyba to wystarczy do utrzymania higieny siusiaczka.Mozliwe ze sie myle w tej kwestii,jak tak to mnie uswiadomcie.Pozdrowienia Kelly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sztywnienie siusiaka IP: *.* 30.11.01, 21:28 Kelly ten temat był już kilka razy poruszany na forum. Jedni są za odciąganiem napletka inni przeciw. Jeżeli jesteś zainteresowana tym tematem zajżyj do postu "Pielęgnacja chłopców" i "mycie bez mydła - a napłetek???" (Kelly w opcji Szukaj wpisz z błędem: "napłetek"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sztywnienie siusiaka-Do Wioli IP: *.* 30.11.01, 21:57 Dzieki napewno zajrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: sztywnienie siusiaka IP: *.* 04.12.01, 22:07 No pewnie, że normalne, że sztywnieje! Przecież to mali mężczyżni i ptaszki będą im służyć nie tylko do siusiania!!! A co do odciągania mój mały ma 21m. Jemu napletek nie da się odciągnąć-lekarze mówią, żeby nie odciągać sa siłę, tylko czekać-moze się sam odklei. Odpowiedz Link Zgłoś