IP: *.* 03.12.01, 14:18
Mam pytanie czy dziecko którejś z was miało lub ma sapkę. Moja miesięczna córeczka ma i mam wrażenie że cały czas ma katar, byłam u lekarki która stwierdziła sapkę niemowlęcą a ja mam wrażenia akby moja córka była przeziębiona. Kiedy to mija ?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Sapka IP: *.* 03.12.01, 15:38
      Moi synkowie (teraz 8 m-cy) też mieli i mają cały czas sapkę z tym, że stwierdzono, że jest to sapka alergiczna na laktozę.Pozdrawiam.
    • Gość: guest Re: Sapka IP: *.* 03.12.01, 20:25
      Mój synek chyba w tym wieku też coś takiego mniał. Tzn. wydaje mi się że coś takiego jak katarek (chociaż w zasadzie nic mu z noska nie leciało), czy lekkie chrobotanie w oskrzelach. Byliśmy z nim wtedy w szpitalu. Badanie nie stwierdziło choroby.Potem sama doszłam od czego tak się działo. Otóż kilka razy mu się ulało. I widocznie ta wydzielina gdzieś mu się dostała i strasznie przeszkadzała. Ja spróbowałam pozbyś się tego katarka gruszką do nosa. Oj wiele tego było. Ale sapkę jak ręką odjął. Na szczęście ulewał bardzo żadko.Tak było akurat w naszy przypadku. Później już się nie powtarzało.
    • Gość: guest Re: Sapka IP: *.* 03.12.01, 21:40
      Cześć, moja córcia też miała sapkę, ale lekarka powiedziała, że jest to jeden z objawów alertgii, mleko. Jak przeszłam na dietę, sapka zniknęła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka