Dodaj do ulubionych

szczepienie p. odrze

IP: *.* 22.01.02, 18:24
Jak Wasze dzieci zniosły tę szczepionkę. Interesuje mnie pierwsza dawka. Czy mogą wystąpić jakieś komplikacje?poZDROWIAm ;)ada
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia22 Re: szczepienie p. odrze IP: *.* 22.01.02, 19:03
      Moje maluchy są troszkę niespokojne, ale poza tym wszystko ok. Z tym, że my robiliśmy tę potrójną szczepionkę.Madzia
    • Gość: AniaSK Re: szczepienie p. odrze IP: *.* 23.01.02, 10:42
      Ja też szczepiłam szczepionką potrójną, mały wszystko dzielnie zniósł i nic się nie działo (choć z tego, co słyszę jest to jedna z gorzej znoszonych szczepionek). Ado! Podejrzewam, że jeśli wcześniejsze szczepienia dziecko znosiło dobrze to pewno i tą tak samo dobrze zniesie. Ania
    • Gość: madzia22 Re: szczepienie p. odrze IP: *.* 27.01.02, 21:34
      Już jesteśmy tydzień po szczepieniu i nic się nie dzieje. Jak pisałam wcześniej na początku chłopcy byli trochę marudni, ale w tej chwili już nawet nie pamiętają, że ich szczepiliśmy.
    • Gość: 20001222 Re: szczepienie p. odrze IP: *.* 29.01.02, 09:59
      "Szczepiliśmy się" dwa i pół tygodnia temu szczepionką potrójną przy lekkim katarku . Pani doktor uprzedziła nas, ze po dwóch tygodniach od szczepienia może nastąpić reakacja tzn. katar, kaszel, wysoka gorączka a nawet wysypka. Rzeczywiście mała miała gorączkę, katarek i niewielką wysypkę na buzi i brzuszku przez trzy dni ale po tygodniu od szczepienia a nie po dwóch. Wcześniejsze szczepienia nie wywoływały żadnych reakcji. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka