IP: *.* 05.05.02, 14:51
Cześć dziewczyny!Czy mozecie doradzić mi jak należy postępować w przypadku pojawienia się potówek? Moja dzidzia ma je na buzi, prawdopodobnie od czapeczki i przytulania się w czasie snu do pieluszki. Doradźcie jak sobie z tym radzić. Dzięki za wszelkie wskazowki,pozdrowienia od Mamy i Ady.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasienkkaa Re: POTÓWKI IP: *.* 05.05.02, 15:36
      po prostu nie przegrzewaj dzidzi. nie ubieraj jej za cieplo, nie przykrywaj zbyt cieplo, wietrz czesto pokoj w ktorym dzidzia przebywa, spi itd. mam 3 dzieci i na poczatku troche tez przesadzalam z tym ubieraniem za grubo , moje tez mialy potowki, ale tak oto sie ich pozbylam. pamietaj, ze dzidzia tez jest czlowiekiem i reaguje tak, jak my, no moze nie tak do konca, ale jednak. pozdrawiam kasia w.
    • Gość: Carmela Re: POTÓWKI IP: *.* 05.05.02, 16:59
      jezeli na buzi to chyba malo prawdopodobne aby to byly potowki, one sie pojawiaja zazwyczaj na cialku tam gdzie czlowoiek sie poci tj pachy, plecki, brzuszek, pachwiny, ja w takich miejscach zasypki uzywalam szybko wtedy znikaly , a pojawialy sie jedynie na poczatku, niedoswiadczona nie bardzo umialam ubrac odpowiednio dziecko ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka