Dodaj do ulubionych

lamblie lekarstwa

IP: *.* 04.06.02, 21:36
więc tak:to jest Esclama(nie wiem czy na pewno tak się pisze)3lata temu kosztowało 60zł.Jest jeszcze jeden lek najdroższy - Tiberal(120zł 3 lata temu)Ale na te lekarstwa nie wypisuje się zwykłej recepty,tylko zamówienie na specjalntm druku i wtedy w aptece po paru dniach można odebrać.Pani doktor może nie wiedzieć bo jak już pisałam niewielu lekarzy zna się na lambliach.Ja znam bardzo dobrego, ale w Szczecinie.Jeśli podasz mi swój adres to wyślę ci pocztą obszerny artykuł o leczeniu lambliozy u dzieci.Pozdrawiam iżyczę wytrwałości,jeśli zdobędzisz któreś z tych lekarstw to na pewno pomogą.
Obserwuj wątek
    • Gość: martucha Re: lamblie lekarstwa IP: *.* 27.06.02, 11:32
      Bardzo poroszę oten artykuł.
    • Gość: ewail Re: lamblie lekarstwa IP: *.* 14.02.03, 13:43
      Bardzo proszę o wiadomości na temat leków na lamblie!!!Moja córka od dwóch lat ma nawracającą lamblioze albo jest źle leczona!!!!
    • blajszczak Re: lamblie lekarstwa 08.04.03, 22:36
      bardzo proszę o bliższe informacje dotyczące lablii. Czy testy na obecność
      lablii są 100% pewne i jak często nalezy je powtarzac by mieć pewność, że
      dziecko ma lub nie ma lamblii.Jaki jest okres wylegowy lamblii? Mój 2 letni
      synek od ponad 6 miesięcy leczy się wobec wykrycia lablii Metronidazolem, ale
      wynik jest taki, że po kuracji test jest negatywny a po upływie 1 miesiąca znów
      pozytywny. Jak to mozliwe? Może testy nie są do końca wiarygodne ale w/w lek
      jest mało skuteczny. Co robić??? U dziecka nie ma typowych objawów jak :
      biegunki, brak aapetytu lub brak przyrostu wagi. Od niemowlęcia jednak nie
      przespał całej nocy gdyż budzi się kilkakrotnie, płacze, wierci się , kręeci
      wręcz rzuca na łóżku. Nie wiem juz co mam robić ? Jagoda
    • blajszczak Re: lamblie lekarstwa 08.04.03, 22:48
      przepraszam ale zapomniałam podac swój adres. Jesli możesz to proszę o
      przesłanie tego artykułu. moj adres : blajszczak @gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka