anettaa1 06.10.07, 01:19 dla dwulatki,ile kropelek???? mozna jednoczesnie dawc codziennie miód?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaklaudi Re: jakie dawkowanie echinacei????? 06.10.07, 17:55 echinacea dla dzieci od siódmego roku zycia?ta z alkoholem? Odpowiedz Link Zgłoś
anettaa1 Re: jakie dawkowanie echinacei????? 06.10.07, 20:25 wiem ze na ulotce jest napisane ze od 7 roku,ale wiem tez ze mamy podaja nawet roczniakom.Tak chodzi mi o tą na alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_curran Re: jakie dawkowanie echinacei????? 06.10.07, 21:21 Nie wiem ile kropli, ale jeśli już musisz takiego maluchowi podawać coś na alkoholu (choć producent wyraźnie napisał, że od 7 r.ż.) to najpierw nalej na łyżeczkę i tę łyżeczkę oprzyj o coś, niech echinacea kilka minut tak postoi, aby alkohol wyparował. Tak nam radził pediatra w przypadku innego leku na alkoholu. Ale ten lek był od 3 r.ż. Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: jakie dawkowanie echinacei????? 08.10.07, 08:44 podaj 2 krople 3 razy dziennie, możesz ten alkohol odparować, jak chwilę postoi, ale podawaj tylko w czasie infekcji. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś