malwisul 13.04.09, 17:35 czy amolem można smarowac 6 miesięczne dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: amol 14.04.09, 15:51 a dlaczego nie masciami do tego przeznaczonymi jak np.pulmex baby? Odpowiedz Link Zgłoś
malwisul Re: amol 14.04.09, 22:16 Bo mała jest przeziębiona ale chyba kupię tą specjalną maśc to miałam pod ręką więc się zastanawiałam bo malutka oddychac nie mogła i kaszlała strasznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilac23 Re: amol 15.04.09, 09:10 moja mama często przy przeziębieniach nacierała nas i nasze dzieci też spirytusem albo amolem (tzn. stopy, plecy i klatkę piersiową a potem skarpetki i kołderka). Nic nam nigdy nie było i nasze dzieciaki też jakoś wracają do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia na ulotce Amola 15.04.09, 15:53 stoi napisane, że nie stosować u małych dzieci, to nie stosować Odpowiedz Link Zgłoś
lilac23 Re: na ulotce Amola 16.04.09, 12:16 Ale na wielu lekach, które przepisują lekarze naszym maluchom jest tak napisane. Ostatnio na zapalenie spojówek mój maluszek też dostał OFTAQUIX (powyżej 1 rż) Pozostało mi zaufać lekarzowi i pomogło. Także w ciąży, która poniekąd była szczególnej troski dostawałam wiele leków, na których wyraźnie było napisane NIE STOSOWAĆ W CIĄŻY. Też musiałam zaufać doświadczeniu lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś