srebrnygrzegorzps2 24.04.09, 14:00 Witam serdecznie!Córka złapała ospę wietrzną ok 1.5 tygodnia temu.Obecnie odpadają jej już strupki i chciałabym dowiedzieć się kiedy mogę wyjść z nią z domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyczako Re: Ospa wietrzna 24.04.09, 17:22 gdy wszystkie sa juz zasuszone i nie pojawiaja sie nowe Odpowiedz Link Zgłoś
srebrnygrzegorzps2 Re: Ospa wietrzna 25.04.09, 10:08 Witam!Córka ma jeszcze kilka strupków,a po tych co odpadły zostały jej tylko plamki,a tak ogólnie to nie widać żadnych nowych krostek.Tak więc myślę,że już jest po chorobie.A kiedy mogę ją puścić do przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś
jutycha Re: Ospa wietrzna 25.04.09, 10:51 Mi lekarz zalecil tak okolo 9-10 dniu w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrnygrzegorzps2 Re: Ospa wietrzna 25.04.09, 16:16 witam!Dziś jest już 10 dzień choroby.Nowych krostek nie ma więc postanowiłam wyjść z domu.Myślę,że wszystko będzie już ok.A tak na marginesie to dzieciak strasznie męczy się siedząc w taką pogodę w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
prosiakforti Re: Ospa wietrzna 26.04.09, 08:52 niech się pomęczy, nie ubędzie mu, a lepiej żeby nie zarażał innych i sam się nie podziębił. moje siedziały z ospą w sierpniu i wrześniu przy upałach do 30 stopni, i jakoś dały radę. Odpowiedz Link Zgłoś