io77 08.09.07, 21:39 Prosze wpisujcie co Waszym dzieciaczka pomoglo na AZS. My mamy 5 miesiecy i cutivate pomaga, ale potem wraca. Diprobaze i Cutibaza juz nie dzialaja, szukamy nowych kremow, masci neutralnych. Co u Was sie sprawdzalo? Io Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
io77 Re: Parfenac, emolium 08.09.07, 21:56 Parfenac tylko do kupienia w Niemczech? czy teraz u nas juz tez? Odpowiedz Link Zgłoś
justynaz2010 Re: Jaki krem na AZS? Wpisujcie co pomoglo. 08.09.07, 21:57 MASC (jest tez krem ale troche slabszy jak dla nas) ALANTAN PLUS - wiele innych nic nie pomagalo Odpowiedz Link Zgłoś
sigvaris Re: Jaki krem na AZS? Wpisujcie co pomoglo. 09.09.07, 00:22 U wielu osób na tym forum, ... pomogły badania na pasożyty... Po pierwsze okazało się, że to nie AZS. Po drugie, że lepiej leczyć organizm od środka, niż miejscowo tylko skórę. Jak leczysz organizm i skóra będzie piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
pafryk Re: Jaki krem na AZS? Wpisujcie co pomoglo. 09.09.07, 11:36 Nanobase odżywka Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jaki krem na AZS? Wpisujcie co pomoglo. 10.09.07, 09:27 To prawda jesli chodzi o robaki. Leczenie od srodka młody miał zalecone- Idoform Kid. Przez pół roku jadł 1 tabl dziennie. Pięknie się wygioło wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ola.l Re: Jaki krem na AZS? Wpisujcie co pomoglo. 10.09.07, 09:35 u nas emolium - specjalny pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
pacia811 zgadzam się z sigvaris":) 09.09.07, 12:19 po roku walki z AZSem alergią, skaża białkową i czymś tam.....wiemy że ma candidie i lamblie!! dziweczyny padajcie kupe!!!! ja smarowałam wszystkim co jest dostepne na rynku, obecnie alantan plus maść i SVR topialyse sensitive apti Odpowiedz Link Zgłoś
jontka1 Re: Jaki krem na AZS? Wpisujcie co pomoglo. 09.09.07, 13:32 U nas pomogło chyba mycie w emolium. Ale fakt, że u nas też były lamblie, które wytrułam rok temu, a poprawa nastąpiła dopiero 3 miesiące temu co się zbiegło z pierwszym zastosowaniem emolium, więc faktycznie nie wiem co tak naprawde pomogło. Ale tak jak Ci większość napisała, zbadaj najpierw kupe, nawet jeśłi lekarze bedą się stukać w czoło, kiedy poprosisz o skierowanie - tak jak to było w naszym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jaki krem na AZS? Wpisujcie co pomoglo. 10.09.07, 09:25 Maść cholesterolowa, Linoderm Omega Ziołoleku- krem i balsam. Jak mam pieniadze w nadmiarze to Exomega A-Derma. Odpowiedz Link Zgłoś
idylla4 Re: ozonella i inne 10.09.07, 11:09 1.ozonella- oliwka z ozonem dodawana do kąpieli, która działa antybakteryjnie i antygrzybiczo, 2.Kąpiel raz na jakiś czas w kaliku 3.Alantan plus krem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska_kit Re: Jaki krem na AZS? Wpisujcie co pomoglo. 10.09.07, 11:58 To ja wpiszę dla odmiany, co NIE pomogło... 1. Oilatum 2. Emolium 3. Maść cholerestolowa z wit. A 4. Maść cholerestolowa z cynkiem 5. Alantan Plus krem 6. Alantan maść 7. Pentacrem Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia44 Re: Jaki krem na AZS? Wpisujcie co pomoglo. 10.09.07, 22:39 wg skuteczności: Elidel A-derma Exomega kąpiel w owsie kąpiel w nadmagnianie potasu Seria Emolium, zwłazcza krem specjalny. A obecnie już 3 miesiąc skóra piękna(oprócz siusiaka...) Odpowiedz Link Zgłoś
io77 Czy Emoilim jest wodnisty 11.09.07, 15:27 czy Emolium krem specjalny jest taki strasznie wodnisty? w zasadzie wyglada jak krem (biale kawalki) w wodzie? Io Odpowiedz Link Zgłoś
ola.l Re: Czy Emoilim jest wodnisty 11.09.07, 18:16 jak poleży i jest dłużej nieużywany to rozwarstwia się i "woda" cieknie ale powinno pomóc chwilowe potrząsanie tubką. No chyba,że jakiś przeterminowany lub zjełczały. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ola.l Re: Czy Emoilim jest wodnisty 11.09.07, 18:21 ale ma taką wodnistą konsystencje jak się smaruje Odpowiedz Link Zgłoś