akonita 21.01.10, 15:45 prosze o rade jak spozywac rzezuche i z czym,prosze o jakis przepis i czy trzeba ja sparzac???dziekuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia47 Re: Rzezucha!!! 21.01.10, 16:05 nie trzeba parzyc nawet nie powinno się, by nie tracić cennych składników..rzerzuchę ścina się nozyczkami, bo tak najwygodniej (mysle o takiej wysianej na parapecie, na wilgotnej ligninie, łączce)..posiekac ją na drobno tez najlepiej i najwygodniej nozyczkami..mozna dodawac do kanapek, posypywac lub by nie spadała sypac bezposrednio na masło, docisnąc nożem i na to połozyc wedline lub plaster sera, mozna dodawac do sałatek posypywac ugotowane warzywa i inne dania na talerzu, dodawac do zup jak natkę, do twarozku, sosów ziołowych na bazie jogurtu lub kefiru.. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2129839,2,1,pulpeciki.html Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Rzezucha!!! 21.01.10, 16:07 ups..nie ten link mi sie wkleił.. www.osesek.pl/podstawy- zywienia-dziecka/przyprawy-dodatki/455-rzezucha-po-10-miesiacu.html Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Rzezucha!!! 21.01.10, 16:09 www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/przyprawy-dodatki/455-rzezucha-po-10-miesiacu.html Odpowiedz Link Zgłoś
akonita Re: Rzezucha!!! 21.01.10, 19:39 babciu47 jestes kochana,jak zwykle mnie nie zawiodlas.buziaki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś