sylwia6 12.03.05, 18:33 Na www.twojadieta.pl można znaleść przepisy dla maluchów na jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika28wawa Re: Tu SA PRZEPISY !!!! 24.04.05, 16:28 Chyba nie chcesz odchudzać dzieciaczki? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia6 Re: Tu SA PRZEPISY !!!! 26.04.05, 14:51 Na tej stronie wybierz zakładke Twoje Dziecko potem wwpisz datę urodzenia i już. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciela Re: Tu SA PRZEPISY !!!! 26.04.05, 15:28 tu nie ma przepisów. są tylko linki do nich. Ale nie udało mi się jakikolwiek odczytać. więc jak to jest z tymi przepisami? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia6 Re: Tu SA PRZEPISY !!!! 28.04.05, 10:58 Tu jest link. Trzeba wpisać date urodzenia dziecka i sposób karmienia. Stosownie do wieku dziecka s podane posiłki, co i kiedy wprowadzać no i przepisy. www.twojadieta.pl/dz.php Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciela Re: Tu SA PRZEPISY !!!! 29.04.05, 11:27 nie zrozumiałyśmy sie. właśnie po wpisaniu daty urodzenia dziecka pojawiają sie linki do przepisów, ale pod linką jest pustka. Dlatego moje pytanie - jak to jest z tymi przepisami. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia6 Re: Tu SA PRZEPISY !!!! 29.04.05, 12:35 Właśnie w tej chwili jestem na tej stronie i bez problemu otwieraja się przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś