unia78 31.01.06, 22:10 Witam; Czy któraś z Mam podaje swojej Pocieszce amarantusa? Jeśli tak, to od jakiego wieku i z czym? Pozdrawiam - Paulina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cordata1 Re: amarantus - dajecie? 02.02.06, 13:02 dajecie. gotuje i dodaje do jablka jesli trzeba to daje drobine miodu. mniam mniam daje tez do zupki.. roznie Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Re: amarantus - dajecie? 02.02.06, 15:09 A można więcej przepisów co z tym amarantusem można zrobić? Przyznam, że pierwszy raz usłyszałam o tym zbożu, ale zasięgnęłam informację i jest ono bardzo bogate m.in. w białko i mikroelementy. Można kupić w supermarkecie? Czy raczej w sklepach ze zdrową żywnością? Odpowiedz Link Zgłoś
iks_75 Re: amarantus - dajecie? 03.02.06, 09:21 Tez jestem zainteresowana gdzie można go dostać i w jakiej jest on postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka9 Re: amarantus - dajecie? 03.02.06, 12:37 Witam, jestem tu po raz pierwszy, cześciej na alergiach bo synek - alergik i tu troszke o amarantusie znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś