marge1 27.03.06, 14:43 Dziewczny co przygotowujecie do jedzenia na urodzinowe przjęcia dla swoich dzieciaczków? Podajcie parę fajnch propozcji.Z góry dziękuję! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marciochaa Re: Urodziny 27.03.06, 21:59 Zależy ilu zapraszasz gości.U nas było ok 30 osób więc postanowiliśmy zrobić urodzinki na słodko.Był tort i ciasta.Szampan i to wszystko.Gdybym robiła urodzinki dla chrzestnych i dziadków to pewnie wymyślałabym menu a tak to slodko i już. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Urodziny 27.03.06, 22:06 ostatnio tez robilam w porze poobiadowej czyli tez na slodko tort, troche ciasta, lody z czekolada, deser z roznokolorowych galaretek z bita smietana nawet nie wiedzialam, ze galaretka ma takie branie kawa herbata soki salatka owocowa i juz Odpowiedz Link Zgłoś
azile8 Re: Urodziny 27.03.06, 23:01 Tort,ciasteczka,kruche babeczki z nadzieniem,małe kanapeczki,a na gorąco pizza. Kiedyś robiłam również sałatkę owocową. Odpowiedz Link Zgłoś
marge1 Re: Urodziny 28.03.06, 14:05 Dzieki dziewczyny.To u nas też będzie na słodko Będzie sobota,pora poobiednia więc będzie mozna pofolgować trochę ze słodkościami.Dla dzieci mam szampana bezalkoholowego,a dorosłym zaproponuję winko.Myślicie,że to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
martheatre Re: Urodziny 28.03.06, 14:35 Mój mąż wymyślił i w zeszłym roku kupił takie małe plastikowe, przezroczyste kubeczki-miseczki i w nich pozalewał kolorowe żelki galaretką. Pieknie wyglądało i zniknęło jako pierwsze. Tak wwogóle to polecam raczej plastikowe czy papierowe zastawy. Jest głośno, ruchliwei i spaść coś w końcu musi. Udanej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Urodziny 28.03.06, 22:05 Oprócz przekąski na słodko można podawać fantastyczne kanapeczki - na krakersach albo chrupkim pieczywie - ser, wędlina, rzodkiewka, szczypiorek, może pieczarka, papryka, oliwki, jak kto lubi Fantastyczny pomysł - u nas zawsze kanapeczki mają branie ) Odpowiedz Link Zgłoś