erka235 08.01.07, 16:19 napiszcie kochane co będziecie robić na kolacje.Bo ja nie mam pojęcia może od Was cos zgapie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamongabrysi Re: a co na kolacje? 08.01.07, 16:27 U nas będzie ryż z jabłkami zapiekany - mamy diete po wirusie żołądkowym Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 Re: a co na kolacje? 08.01.07, 17:02 Ja tylko woda (dieta). Mąż zje dorsza z rusztu z surówką z pekińskiej i ziemiaczki. On jada obiadokolacje, co niestety widać na jego brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
rene-76 Re: a co na kolacje? 08.01.07, 17:39 kanapki i kawa inka-wczoraj robilam placuszki pozniej musialam szorowac calego robota kuchennego-takze narazie mam dosc-chociaz synek mi tu jeczy zebym zrobila nalesniki-moje dzieci lubia tak na slodko Odpowiedz Link Zgłoś
ochotka69 Re: a co na kolacje? 08.01.07, 17:44 Mrożonka z Hortexu "warzywa do makaronu" i zrobić według przepisu na opakowaniu. Szybko i smacznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: a co na kolacje? 08.01.07, 17:46 A u mnie ziemniaczki w talarki, upieczone we frytkownicy i na koniec posypane ziołową przyprawa do ziemniaków, takie po prostu chipsy na ciepło, a'la frytki plus majonez i ketchup )) Dzieciaki to uwielbiają Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: a co na kolacje? 08.01.07, 18:00 Dziś usmażyłam szkrabom naleśniczki polałam bitą śmietaną i czekoladą.Niebo w dziecięcej buźce ) Dla mnie owocki Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: a co na kolacje? 08.01.07, 18:25 U mnie naleśniki z szynką,parmezanem i bazylia podsmażane na patelni i polane keczapem czy jak to się pisze-nigdy nie wiem...Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a co na kolacje? 08.01.07, 18:39 nie jadamy kolacji - problem z glowy robie bardzo pozno obiado po 18 (maly je w przedszkolu o normalnej porze) a potem juz nic dziecku czasem lekkiego - jogurt, platki, owoce a ja nic Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka nie jadamy kolacji :) 08.01.07, 23:16 Już się przyzwyczailiśmy i nie czujemy wieczorem głodu, czasem zjem jakiś owoc lub jogurt. Dzieciom oczywiście robię kolację, ale po nich nie dojadam Odpowiedz Link Zgłoś