orcia1 04.10.03, 04:30 Dziewczyny czy wiecie moze od jakiego wieku mozna dziecku podawac Vibovit? Dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.michal Re: Vibovit 04.10.03, 10:44 Znalazłam informację, że Vibovit Bobas jest od 2 miesiąca, a Vibovit Junior od roku (strona producenta). Później mogę sprawdzić ulotkę Bobasa, bo go mam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: Vibovit 04.10.03, 16:07 Na ulotce Bobasa jest informacja, że jest przeznaczony dla niemowląt i dzieci poniżej 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjas2 Re: Vibovit 09.10.03, 09:00 Witaj, ja wczoraj bylam z moja Ola u lekarza (mala ma 5,5 miesiaca) Lekarz powiedzial, ze moge podawac jej vibovit, ale nie podawac jej witaminy D3. Z ta roznicza, ze moja mala nie chce pic vibovitu. Pozdrawiam Patrycja, mama Oli Odpowiedz Link Zgłoś
edie28 Re: Vibovit 14.10.03, 12:51 Pewnie jej smak nieodpowiada. Możesz dodać do herbatki tak jest lepszy smak. Moja córka właśnie tak dostaje ma 19 m-cy. Pozdrawiam, Edyta Odpowiedz Link Zgłoś