dziska23 17.01.09, 08:22 jakie słodycze podajecie swoim maluchom?moja 17 miesięczna córcia czasmi dostaje żelki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdziula_r Re: słodycze 17.01.09, 22:28 nie daję słodyczy - synek ma rok, jedynie chrupki kukurydziane czasami Odpowiedz Link Zgłoś
martha666 Re: słodycze 18.01.09, 09:55 córka ma półtora roku, ze słodyczy je domowe ciasta, domowe dżemy, miód i czasem kawałek gorzkiej czekolady. sklepowych ciast i innych słodyczy nie podaję. Odpowiedz Link Zgłoś
mamciulka-nikulka Re: słodycze 18.01.09, 11:24 Mój jest alergikiem na mleko, orzechy i jaja, słodyczy raczej nie dostaje. Robię mu czasami ciasteczka kukurydziane z cynamonem albo owoce pod kruszonką. Miodem słodzę mu herbatkę i inne wymagające osłodzenia (cukru nie używam), powidła kupuję eko bezcukrowe. Młody ma 2 lata. Od święta dostaje lizaka owocowego, takiego barwionego fuj, no ale nie można też totalnie ześwirować Odpowiedz Link Zgłoś
papiki Re: słodycze 18.01.09, 15:03 córka ma dwa lata i w ramach słodyczy dostaje owoce suszone Odpowiedz Link Zgłoś
to_wlasnie_cala_ja Re: słodycze 19.01.09, 13:02 prawie wszystkie (w rozsądnych ilościach) Odpowiedz Link Zgłoś