hellious 26.01.09, 10:36 na wodzie z kranu czy butelkowanej? Tak sie zastanawiam wlasnie Ja caly czas robie na butelkowej, ale nie wiem czy to ma sens, skoro obiady na kranowie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagabaga92 Re: Robicie kaszki/mleko... 26.01.09, 10:39 jeśli jest tak, jak piszesz, to myśle, że to nie ma sensu. No, może więcej minerałów i soli mineralnych jest w butelkowej i z tego powodu warto. A może i zupy warto gotować na mineralnej - bedą smaczniejsze i zdrowsze Odpowiedz Link Zgłoś
olesa Re: Robicie kaszki/mleko... 26.01.09, 10:45 Ja robię wszystko na kranowej, ale używam filtra do wody. Mineralną daję samą do picia jak np. jesteśmy poza domem. Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: Robicie kaszki/mleko... 26.01.09, 10:55 Oj od dawna wszystko na kranowie. Mineralna [Primavera] jedynie do picia bezposrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: Robicie kaszki/mleko... 26.01.09, 10:56 Zapomnialam dodac, ze woda z filtra.... takiego ktory nie wyjalawia [nie znam sie na nazwach ] Odpowiedz Link Zgłoś