malwinalis 03.07.09, 08:56 czy mozna go zalac 2razy dziennie? zeby zamiast wieczorem pic mleko rano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myga Re: grzybek tybetanski-pytanie 03.07.09, 10:21 a nie mozesz poprostu zrobic wiecej kefiru i wstawic do lodowki? J arobie np litr i mam dla calej rodziny. Nie da sie zalac dwa razy dziennie, gdyz musi sie kisic 20 h najmniej, wtedy ma wlasciwosci zdrowotne. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: grzybek tybetanski-pytanie 03.07.09, 15:12 To grzbek jeszcze krazy ? Juz moja mama lata temu robila jakies zalewko/nalewki.... Nie boicie sie tego pic? cholera wie, co to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: grzybek tybetanski-pytanie 03.07.09, 20:12 Mysle, ze jest duzo starszy, niz twojamama. Pijesz kefir? To wlasnie ziarna kefirowe. pl.wikipedia.org/wiki/Kefir Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 o to ja jestem ciekawa! 03.07.09, 20:45 moj maz kefiry sobie robi przy uzyciu tego grzybka. . jakie ma wlasnosci zdrowotne? czy to nie sciema? . Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: grzybek tybetanski-pytanie 03.07.09, 20:51 podajecie dzieciom kefir "z grzybka"? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 a czy ktos mi moze odpowidziec na pytanie 04.07.09, 19:53 odnosnie wlasciwosci prozdrowotnych owego grzybka. moj maz to pije ale moim zdaniem czy zwykly kefir czy grzybkowy to wlasnosci chyba podobne Odpowiedz Link Zgłoś