renatahajda 16.07.09, 10:37 Cześć mam 8,5 mies. córeczkę nie chce jeść na obiad zupek ze słoiczka i robionych woli chleb z masłem co można jej zrobić ma skazę białkową robię jej jeszcze makaron z oliwą z oliwek dalej nie mam pomysłu brak weny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erin7 Re: Brak pomysłu 16.07.09, 22:19 Podaj zupe razem z deserkiem. Wiem ze brzmi dziwnie ale u nas po miesiacu walki o zupy dalismy za wygrana i przez przypadek wpadlismy na to ze zupa jest ok ale pol na pol z deserkiem. I to w dodatku nie wymiaszana z tym deserkiem tylko pol lyzeczki zupy, pol deserku. Corka tez miala jakies 8 mcy jak jej sie zupy odwidzialy. po jakis 2 miesiacach na probe dalismy jej zurek i strzal w 10. Odzwidzialo jej sie znowu i teraz wcina zupy ale takie normalne, jak dla nas (a wczesniej co ja sie nie namyslalam zupy dyniowe, brokulowe itp), tylko przed mocniejszym doprawieniem. No moze jarzynowej nadal nie toleruje ale my oboje z mezem wolimy zupy monowarzywne wiec takie wszystko w jednym tez nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś