login_tymczasowy 16.02.07, 20:08 ... od niedzieli. Pierwszy raz mam wolny weekend w chinski Nowy Rok, wyskocze ogladac jaselka. W Gorzowie byla szansa na chinska dzielnice, ale nie wybraliscie Bachalskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Rok swini 16.02.07, 20:12 Chińczycy mocno się staraja, by urodzić w roku świni. Że niby gwarantowane szczęście. A ja jestem kogut. :)))))) I tego już nie zmienię! hehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Rok swini IP: *.ed.shawcable.net 20.02.07, 00:56 Hey calama.., Mam sasiadow (jeszcze przes trzy tygodnie).. Ona jest Chinka.. Wczoraj zlozylem im zyczenia z okazji Chinskiego Nowego Roku... Moja sasiadka byla bardzo wdzieczna za pamiec i przyniosla nam pudeleczko z domowymi ryzowymi ciasteczkami.. Zona zachwycona ...a ja...jak nie ma steku na ryzu to nie jadam...he he he he Zal mi bedzie opuscic tych ludzi.. Naprawde dobrzy sasiedzi...(moje psy ich nie lubia ...) :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Rok swini 16.02.07, 20:13 ale cigle login mozemy zjesc golonke, ze swini! polecam , polecam!!! a co do chinskiej dzielnicy? to wole schabowego z kapusta! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Rok swini 16.02.07, 20:16 andrzejusa napisał: > a co do chinskiej dzielnicy? > to wole schabowego z kapusta! To jakiś manifest polityczny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Rok swini 16.02.07, 20:23 dokladnie tak jest , calama! niech no chinczycy sie tam w chinach dogaduja,lubie gosci , jak lubie wszystkich ale czy akurat chinczycy mieli by mi robic schabowego? po co? to potrafimy sami! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Rok swini 16.02.07, 20:25 Chinczycy mieliby tu robic telewizory i dawac zarobic gorzowianom na schabowego. Ale, co tam. Mercedesa do Ursusa nie wpuscilismy, Chinczyka tez niechetnie... Nie bedzie Niemiec plul nam w twarz a Chinczyk do schabowego! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Rok swini 16.02.07, 20:31 andrzejusa napisał: > ale czy akurat chinczycy mieli by mi robic schabowego? Schabowego ( tak jak wszystko) niech robi ten, co robi to dobrze. A Chińczyce wczesniej czy później do nas trafia. NIHAO! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Rok swini 16.02.07, 20:51 to niech trafia pozniej! jeszcze sie z jednej choroby wschodniej lapowkarskiej nie wyleczylismy, a wy juz chcecie chorobe nastepna!?!? chiny moi drodzy , to takie samo korupcyjne bagno , jak kolumbia, no moze bardziej glebokie!!! ustabilizujmy pierwej nasz kraj , a potem sie zobaczy! jak w polsce bedzie dania! to prosze: odsylajmy ich w majestacie prawa, tam gdzie ich miejsce! do domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Rok swini 17.02.07, 12:20 „nasz klient, nasz pannnnn....” :) (ani mru mru) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carnaval w Rio Re: Rok swini IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.07, 01:04 Na "Fashion" całą noc leci transmisja z karnawału w Rio. Nigdy w życiu nie widziałem nic piękniejszego. Wczoraj gęba śmiałą mi się całą noc. Dzisiaj znów całą noc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Rok swini IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.07, 01:17 Oto treść, którą śpiewają całą noc: Samba Mamba W barze na rurze tańczy Samba Wije się po niej Czarna Mamba Wszyscy wołają o carramba Jaka ty fajna jesteś Samba I każdy chciałby ciebie mieć Profesor docent alfons cieć Lecz kto choć raz zatańczy z Sambą Do czynienia z Mambą ma Ajajajaj - Samba maja Ajajajaj - Mamba! Goście tracili dla niej głowy Choć była naga do połowy I zazdrościli Czarnej Mambie że między uda wpełza Sambie Patrzyli w oczy jej namiętne Pomiędzy uda jej ponętne Lecz kto choć raz zatańczy z Sambą Do czynienia z Mambą ma Ajajajaj... Nie patrz namiętnie w oczy Samby Będziesz ofiarą Czarnej Mamby I padniesz trupem jak ten gość Którego żona miała dość Bo tylko Mamba może mieć Czego nie może byle cieć I tylko Mamba Sambę ma Mamba, mamba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekumaty:) Re: Rok swini IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.07, 11:46 Aaaaaaaaaaaaaaaaa, to dlatego akurat teraz uaktywnił się Wieczorek. To jest jego rok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: Rok swini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:39 ..Kolejny rok tego pana w magistracie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 20.02.07, 20:56 :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Bernard..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 22:29 ...to inteligentny interlokutor..... ps Najlepsze jest piwo bezalkoholowe ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na rekord Re: Rok swini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 17:56 na rekord Odpowiedz Link Zgłoś