Dodaj do ulubionych

Poseł Brachmański - ZA ? PRZECIW ?

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.04, 10:59
Szanowni Państwo czy jest wam obojętne co robi? co mówi poseł Ziemi Lubuskiej
Pan Andrzej Brachmański ? Do niedawna sądziłem że poseł powinien dbać o dobro
Polski, regionu z którego był wybrany, jego mieszkańców . Wyleczyłem się z
tych złudzeń ostatecznie ( dotyczy Pana AB) po wysłuchaniu audcji w dn
13.02.04 w radiu "Zachód" o godz 16,00. Pan Brachmański wypowiada się tam w
sprawie prywatyzacji PKS Nowa Sól,wrażając swoje niezdowolenie z faktu że to
firmy z Lubuskiego będą inwestorem. Czy byłoby lepiej gdyby to zrobili
francuzi z CONNEXU ( a może są jkieś zobowiązania wobec nich...?)
Obserwuj wątek
    • Gość: Alan Re: Poseł Brachmański - ZA ? PRZECIW ? IP: *.gorzow.mm.pl 14.02.04, 14:38
      Poseł Brachmański niczym szczególnym nie różni sie od swoich kolesi z Warszawy
      czy ostatnio Gdańska. Notowania w sondażach lecą na mordę a wraz z nimi ucieka
      tak ukochana władza. Zanim wyborcy /myślę że dużo nądrzejsi/ wyrzucą całą ekipę
      na zbity ryj, to trzeba się jeszcze jakoś urządzić. Mając jakąś władzę
      decyzyjną /jeszcze?/ musi zadbać o własną dupę aby w czasach trudnych przeżyć
      na poziomie do jakiego przywykł. Panie Brachmański ! czas odwyknąć. Wyborcy
      myślę że rozliczą wreszcie skutecznie z tych wszystkich jakże jedynie słusznych
      decyzji. Ale mam na pocieszenie dobrą nowinę. Podobno dla tych którzy okażą
      skruchę, przyszły Sejm ma ustawowo wybudować w Bieszczadach rezerwat w którym
      mają być umieszczeni twardogłowi z SLD, UP i niedobitki z PZPR pozostający przy
      życiu.Będzie to ciekawostka etnograficzna dla przyjezdnych z Europy, aby mogli
      na własne oczy ujrzeć powód tak katastrofalnego zapóźnienia Polski do reszty
      świata. Będzie to jedno z najbardziej dochodowych muzeów w tej części Europy.

• Gość: open Re: Poseł Brachmański - ZA ? PRZECIW ? IP: *.gorzow.mm.pl 14.02.04, 19:51
        Alan -to nie po katolicku kopać leżącego i wysyłać do osrodka ze swieżym
        powietrzem .
        A kto zapłaci klimatyczne . Aferałowie z PIS i PO? Którzy jeszcze nie przejeli
        ciepłych stołków ,z woli narodu , juz się żrą.
        Mam nieskrywana nadzieje ,że po obieciu władzy ,zapewnią nam podobny lub
        jeszcze lepszy materiał dla kabaretów politycznych.
        Oj ! Bedzie wesoło.
      • klin Re: Poseł Brachmański - ZA ? PRZECIW ? 14.02.04, 23:05
        Bieszczady proszę zostawić w spokoju. Jeszcze tam ich brakowało.
        • Gość: AB Protestuję! IP: *.gorzow.mm.pl 14.02.04, 23:47
          Ja nie jestem Andrzej Brachmański!
          Apropo - Przechowuję zdjęcie prasowe pana Brachmańskiego, w którym chyba
          naśladuje Lenina: siarczysty krok, dłuższy płaszcz, bródka i wyciągnięta do
          przodu ręka.
          Bez obrazy, jak z pomnika.
          • Gość: Bartoo Re: Protestuję! IP: *.gorzow.mm.pl 15.02.04, 12:35
            Protesty posła B. wiążą się z tym, iż na inwestora strategicznego PKS Nowa Sól
            wybrano konsorcjum z udziałem PKS Gorzów. Sam słyszałem wypowiedzi w RMG
            (niepamiętam czyje ale to chyba był poseł B.), że nam się ten PKS Gorzów zbyt
            rozrasta, że monopolizuje rynek, a później ktoś dodał że PKS z Zielonej Góry
            nie dano najmniejszych szans, że też by chcieli i że nie są przecież tacy źli
            ale ten Gorzów... Oj, jak ja kocham to nasze lubuskie podwórko!!!
            • Gość: Sympatyk DZIEŃ DOBRY PANIE MINISTRZE ! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.04, 22:15
              A Brachmański zostanie wiceministrem od policji i przeniesie siedzibę Polici i
              Straży Wojewódzkiej do Zieloej Góry a w Gorzowie trzeba będzie pozamiatać... i
              co wy na to ?
              • Gość: Bartoo Re: DZIEŃ DOBRY PANIE MINISTRZE ! IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.04, 09:50
                nie zdąży, nie zostało mu za wiele czasu bo już za parę dni wezmą się za Niego
                ogólnopolskie media...
                • blic Re: DZIEŃ DOBRY PANIE MINISTRZE ! 21.02.04, 10:08
                  Gość portalu: Bartoo napisał(a):

> nie zdąży, nie zostało mu za wiele czasu bo już za parę dni wezmą się za
                  > Niego ogólnopolskie media...

A czy on wie o tym?
                  • Gość: Tropiciel Re: DZIEŃ DOBRY PANIE MINISTRZE ! IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.04, 13:11
                    Panowie, pan Brachmanski został powołany na stołek wiceministra w MSWiA w
                    konkretnym celu. Z tego co napisało ,,Wprost' (nr 8 z 22. 02. 2004) wynika, że
                    ma ostatecznie rozłożyć na łopatki CBŚ, bo zbyt się usamodzielniło i zaczęło
                    dobierać się do tyłka niektórym baronom, powiązanym z takimi organizacjami
                    jak ,,Pruszków''i podobnym.
                    • andy54 Re: DZIEŃ DOBRY PANIE MINISTRZE ! 21.02.04, 21:25
                      I nie tylko po to. Musi przecież zdążyć przenieść siedzibę Policji lubuskiej do
                      Zielonki. Obiecał to na pewno jakże nam wszystkim ukochanej Pani senator
                      Danielak. Miejmy nadzieję ze nie zdążą razem tego zrobić. O ile mnie pamięć nie
                      myli,to Rakowskiego też wypchnięto na front kiedy wojna była już przegrana.
                      Myślę że Poseł Brachmański podzieli ten los. Są wszakże z tej samej bajki.
                      • Gość: Bero69 Re: DZIEŃ DOBRY PANIE MINISTRZE ! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 23:27
                        Brachmanski na premiera, przeciez juz dostatecznie dlugo jest wicepremierem! A
                        w maju bedziemy w Unii i dalej Brachmanski na Prodiego...Bruksela do
                        Zielonej...Ronowicz na Krolowa...!!!!
                        • andy54 Re: DZIEŃ DOBRY PANIE MINISTRZE ! 25.02.04, 20:32
                          Masz już posadę u Brachmańskiego za ten tekst. Rzucaj chłopie robotę i pakuj
                          się do Brukseli. Ale mówiąc poważnie,fajnie by się czuł gdyby się Twoja wizja
                          nie daj Boże sprawdziła?
                          • Gość: Bero69 Re: DZIEŃ DOBRY PANIE MINISTRZE ! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 01:27
                            No z Brachmanskim to nigdy nie wiadomo, pytanie tylko czy w Zielonej udaloby
                            sie znalezc odpowiednio dobre miejsce na pomnik wielmoznie sie panoszacego!
                            • andy54 Re: DZIEŃ DOBRY PANIE MINISTRZE ! 27.02.04, 00:13
                              Kogo masz na myśli mówiąc wielmożnie nam panoszącego się?? Bo przecież Panowie
                              na A/ B i B/ mogą się na Ciebie obrazić nie daj Boże! Wymieniając
                              jednego,dyskryminujesz drugiego.Przecież nasz wybitny marszałek jest zawsze
                              bliżej ludu i jemu cześć i chwała pierwszemu. Co innego vice i to jeszcze w
                              Warszawie.On może teraz poczekać.Choć odgrażał się wczoraj że Warszawka to
                              tylko na chwilę, a potem i tak wróci.Widać ma jakieś telepatyczne wizje.
                              Wróci wróci, i to szybciej niż myśli.Tylko czy w to samo ciepłe miejsce?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka