beatach1 01.03.04, 14:40 Ujawnic mi sie prosze ;) Pozdrawiam BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bar10der Re: Rocznik ´81... 01.03.04, 14:52 Ach, piekny rocznik. Zadne wloskie ani francuskie wino nie umywa sie do Polaka '81. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Rocznik ´81... 01.03.04, 15:14 Dziekuje za odzew ;) bar10der napisał: > Ach, piekny rocznik. Zadne wloskie ani francuskie wino nie umywa sie do > Polaka '81. Rozumiem, ze tez jestes z tego rocznika. Mozesz mi jeszcze tylko zdradzic, czy do szkoly chodziles w Gorzowie, a jezeli tak, to do jakiej ? (Szukam dawnych znajomych z ktorymi niestety moj kontakt sie urwal. Mieszkam aktualnie w Niemczech, ale czesto jestem w Gorzowie). Pozdrawiam serdecznie BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
bar10der Re: Rocznik ´81... 02.03.04, 08:26 Zależy o jaką szkołę Tobie chodzi. Studia - PWSZ. Ogólniak - IV L.O. (Rondo) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Rocznik ´81... 02.03.04, 09:39 Ja akurat chodzilam do innych szkol. Poczawszy od szkoly podstawowej, byla to 9- tka na Nowej. Pozniej do IV-go LO, na Okolnej. (I tu moja edukacja w Gorzowie sie konczy, bo zaraz po maturze wyjechalam) Pozdrawiam serdecznie BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
bar10der Re: Rocznik ´81... 02.03.04, 10:01 No - do IV L.O. to ja chodziłem. Na Okólnej jest V. Ale mniejsza z tym. Gdzie przesiadujesz w tych Niemczech? Co tam porabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Rocznik ´81... 02.03.04, 14:15 Ale gafa ... Nie wiem dlaczego napisalam IV, otoz oczywiscie chodzilo mi o V LO. Przepraszam za ten blad. Mieszkam tu, bo wyszlam tu za maz. Aktualnie jestem na wychowawczym. Pozdrawiam serdecznie BeataCh1 Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Rocznik ´81... 02.03.04, 14:20 Aha, mieszkamy w Königslutter am Elm. Malenkie miasteczko w Niedersachsen. Okoliczne miasta to: Helmsted, Braunschweig, Wolfsburg (gdzie buduja VW ) i Hannover. Pozdrawiam BeataCh1 ------------------------------------ Nasze zdjecia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=5582665 Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Rocznik ´81... 02.03.04, 19:25 beatach1 napisała: > Aha, mieszkamy w Königslutter am Elm. Malenkie miasteczko w Niedersachsen. > Okoliczne miasta to: Helmsted, Braunschweig, Wolfsburg (gdzie buduja VW ) i > Hannover. > > Pozdrawiam > BeataCh1 > ------------------------------------ > Nasze zdjecia: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=5582665 masz dzieciaka ,który przypomina sierotę albo dauna! twój małżonek -nie karm świnki!-niech żyje dłużej -bo żre pewnie ten kolo jak świnia..... Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Rocznik ´81... 03.03.04, 10:06 hiro napisała: >> masz dzieciaka ,który przypomina sierotę albo dauna! > twój małżonek -nie karm świnki!-niech żyje dłużej -bo żre pewnie ten kolo jak > świnia..... > Sluchaj idioto!!! Moje dziecko juz dzis ma IQ wyzsze od ciebie, wjec trzymaj pysk. Swoja droga, ciekawa jestem jak ty wygladasz ??? Co do mojego maza, to nie kazdy musi byc obrzydliwie chudy jak ty. Nie lubie koscistych facetow. Kwestia gustu przyglupie. A po za tym co ci to dalo, ze odwaliles takiego glupiego posta? Typowe chamstwo, ktore reprezentuja Gorzowianie. Zazdrosc, czy czysta glupota?? Beata Odpowiedz Link Zgłoś
bar10der Re: Rocznik ´81... 03.03.04, 10:33 Rzeczywiscie koles przegial pale. Cwaniak sie znalazl. Malo kulturalny byl jego odzew i calkiem nie na miejscu. Ale tu musze bronic Gorzowian. No bez przesady, ze taki przejaw chamstwa jest typowy dla mieszkancow naszego miasta. A ponadto Ty sama jestes rodowita Gorzowianka, stad wynika, ze Ty rowniez podchodzisz pod stereotyp chama Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Rocznik ´81... 03.03.04, 10:35 bar10der napisał: > Rzeczywiscie koles przegial pale. Cwaniak sie znalazl. Malo kulturalny byl jego > > odzew i calkiem nie na miejscu. Ale tu musze bronic Gorzowian. No bez przesady, > > ze taki przejaw chamstwa jest typowy dla mieszkancow naszego miasta. A ponadto > Ty sama jestes rodowita Gorzowianka, stad wynika, ze Ty rowniez podchodzisz pod > > stereotyp chama Troche mnie ponioslo, ale oczekuje usprawiedliwienia. Przepraszam, nie mialam na mysli wszystkich Gorzowian. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Rocznik ´81... IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 03.03.04, 10:50 Hey beatach, Nie matrw sie...to Gorzow wlasnie... Ten dobry i....ten inny. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś