blic 28.09.10, 09:32 ze wzgledu na dobro dziewczynki Bez upupiania podmiotu i czytelników, redakcjo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
three-gun-max Dobroć Wyborczej aż mnie wzruszyła... 28.09.10, 11:31 " Ze względu na dobro dziewczynki nie podajemy ani szkoły, w której się uczyła, ani miejscowości. Zmieniamy także imiona bohaterów". Szkoda, że na policyjni.gazeta.pl jej dobro mieliście gdzieś. Aa, no i od kiedy 16-latka to dziewczynka? Ta, co rozsyłała zdjęcia to już pewnie dziewczyna? :D Odpowiedz Link Zgłoś
fakitol Ach, więc to jest to popiersie . . . 28.09.10, 16:29 nareszcie zdjęcie jak trzeba, nie taki gniot jak na policyjnych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
garbata_barbie Co za rodzice wychowali taką córkę? 28.09.10, 12:48 Pomijam obrzydliwy żart koleżanki, ale co za dziewczyna (bo to już nie jest dziewcznka, skoro ma 16 lat) robi sobie nagie fotki i trzyma w telefonie? I po co trzyma? Chciała je komuś wysłać? Chłopakowi? Wrzucić na fotkę.pl, czy jak? Kiedyś młode laski co najwyżej oglądały sobie biusty w lusterkach, a teraz? Ktoś chyba powinien zainteresować się, skąd u tej dziewczyny taki ekshibicjonizm? Innym razem sfotografuje ojca albo matkę w kąpieli i też powierzy telefon koleżance? To jest chore i wymaga leczenia. Szkoda, że tatuś pomyślał tylko o "krzywdzie" córeczki i poleciał z ryjem na policję, a nie zastanowił się, skąd u jego dziecka takie ciągoty erotyczne, a może ta mała prowadzi jakieś podwójne życie? Przecież coraz częściej słyszy się o tym, że małolaty szukają sponsorów, może warto i taki wątek zbadać. Mnie by takie zachowanie mojego dziecka zastanowiło i skłoniło do zagłębienia się w problem, bo chyba jest poważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? IP: 83.143.162.* 28.09.10, 13:02 Tak, garbatej Barbie to być może rzeczywiście trudno zrozumieć. Może więc lepiej nie oceniać czegoś czego się nie rozumie i wypisywać głupstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łucja Rodzice, szkoła i otoczenie do bani IP: *.chello.pl 28.09.10, 13:43 Dziewczyna, która robi sobie nagie fotki i nosi je potem w telefonie ma najwyraźniej jakieś problemy emocjonalne. Nie mówię, że to od razu nimfomanka, ale osoba z zaburzona seksualnie na pewno. Także i ona powinna ponieść konsekwencje całej sytuacji, bo ją sprowokowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rodzice, szkoła i otoczenie do bani IP: 109.197.40.* 28.09.10, 18:26 I wczym problem? Chciała sobie zrobić foty swoich cycków to i sobie zrobiła. A że albo z niej prowokatorka albo kandydatka do nagrody darwina to skutki są jakie są. Teraz wielka histeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.No Re: Rodzice, szkoła i otoczenie do bani IP: 188.33.174.* 29.09.10, 13:03 A ty jesteś jakąś specjalistką, że takie sądy upubliczniasz? Psychiatrię kończyłaś, psychologię, czy tylko taka z ciebie domorosła- wszystkowiedząca? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar garbata... 28.09.10, 13:33 Kiedyś nie było aparatów cyfrowych, komórek... A w jeszcze bardziej "kiedysiejszych" czasach, w ogóle mało co było. Tak więc daruj sobie to "kiedysiowanie", jak i zresztą cały ten histeryczny wywód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.10, 14:00 garbata_barbie napisała: > Kiedyś młode laski co najwyżej oglądały > sobie biusty w lusterkach, a teraz? bo kiedyś każda nosiła lusterko, a teraz każda nosi telefon komórkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karcer Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? IP: *.chello.pl 28.09.10, 14:18 Byleby nie doszło do sytuacji, że panienka zacznie dawać dupy na mieście, a osoba, która to przypadkiem odkryje i powiadomi inne osoby, wraz z tymi osobami zostanie skazana za nietolerancję, bo podobno żadna praca nie hańbi, więc jedna gimnazjalistka może zarabiać roznosząc ulotki, a inna - parając się prostytucją. Z biegiem lat pewne wartości uległy jednak wypaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? 28.09.10, 15:13 > stanie skazana za nietolerancję, bo podobno żadna praca nie hańbi, więc jedna g > imnazjalistka może zarabiać roznosząc ulotki, a inna - parając się prostytucją. > Z biegiem lat pewne wartości uległy jednak wypaczeniu. Doprawdy? Szkoda, że za dawnych czasów nie widziałeś kto stał pod Pewexami albo w portach, do których zawijały zagraniczne statki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krosta_na_dupie Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? 28.09.10, 17:24 Chyba nie 16-latki? Wtedy milicja goniła takie małolaty do szkoły pałami. Istniało też coś takiego, jak obowiązek szkolny, choć pewnie jakieś wyjątki się trafiały, ale na pewno nie był to powód do dumy. A dziś panienki się ku...ą na lewo i prawo, a potemy tym chwalą w szkole, nazywając swoje "hobby" sponsoringiem. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? 29.09.10, 08:14 16-latki, starsze, młodsze. Prawda jest taka, że milicja miała w d*pie takie sprawy. Obowiązek szkolny był taki sam jak dzis, ale co z tego? Myślisz, że wagarów wtedy nie było? K*estwo istniało w każdym okresie i w każdym systemie politycznym. Tylko, że było różnie nazywane. Obecna nazwa marketingowa to "sponsoring". Jutro pewnie nazwą to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? 28.09.10, 15:11 Typowa blondi... mix zasłyszanych historii, filmów, programów typu "Uwaga", artykułów z onetu oraz opowiadań bab z magla i oto mamy gotowy światopogląd wzorowej bezmyślnej owcy. Gdybyś się dowiedziała co naprawdę działo się "dawniej" to byś przestała takie bzdury opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
krosta_na_dupie Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? 28.09.10, 17:20 Typowy bezmózgi tłuk z ciebie. Chodziłeś chyba do szkoły przez 5 minut... Nie, nie jest normalne, że nastolatka fotografuje swoje gołe cycki i trzyma taką "tapetkę" w telefonie. Musi mieć niewątpliwie coś z banią, ale najłatwiej oskarżyć innych za głupotę całej prowodyrki sytuacji - idiotki, która najpierw narobiła sobie obciachu, a potem poskarżyła się tacie. Jak na drugi raz da dupy i ktoś się o tym dowie, to oczywiście on jest ten zły, a nie niewyżyta panienka? Młodzież teraz dojrzewa szybko, ale nie od tej strony, co trzeba. Wystarczy wejść na fotkę.pl, kultowy portal dresiarzy i bezmózgich małolatek, które robią sobie roznegliżowane fotki, wrzucają na stronkę, a potem mają pretensje, że ktoś je nazwał zwykłymi ku...mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek5 Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 18:11 Jesteś kolejnym niedojrzałym ćwokiem z gatunku: "skoro szła w mini po parku to sama prosiła sie o gwałt". Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Bede szczery: nie lubie takich jak Ty. 28.09.10, 21:21 W dpie byl, gwno widzial. Na fotce konta nigdy nie mialem, dresem nigdy nie bylem, ksztalce sie obecnie na calkiem niezlej uczelni. Po co to mowie? Bo sam, jak tylko telefony jakie mialem ja (i wiekszosc rowiesnikow) dostawalem ciekawe zdjecia od dziewczyny czy wannabe dziewczyny. Na mailu do dzisiaj leza pamiatki z jednego zwiazku... Nie wiem co w tym dziwnego? Jezeli ktos pokaze mi swoje piekne cialo na zywo, to ok, ale jak wysle jego zdjecie to juz jest dramat? Ile Ty masz lat? Rozumiem, ze pierwszy raz miales ze swoja zona?;-) I mowie to jako osoba daleka od rozwiazlego trybu zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? 29.09.10, 08:16 Skoro cały dzień spędzasz na fotce.pl i oglądasz małolaty to nie dziwne, że później wszystkie dzieci ci się kojarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? 28.09.10, 15:58 Robienie samemu sobie zdjec jest normalne. Ty tak nie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
krosta_na_dupie Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? 28.09.10, 17:22 Normalne to jest robienie zdjęć portretowych, a nie gołych cycków. Mnie by to do głowy nie przyszło. No, ale świat się zmienia. Tylko jak ktoś już zrobił głupotę, to nie powinien zwalać winy na innych, którzy to zwyczajnie wyśmiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywe lustro Re: Co za rodzice wychowali taką córkę? IP: 83.143.100.* 28.09.10, 19:53 najbardziej trafny komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 12:53 wczoraj w tv chyba z 5 razy mozna było usłyszeć, gdzie dokładnie się to wydarzyło i jak ma na imię dziewczynka... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 28.09.10, 18:28 jak ma na imię i gdzie to się wydarzyło? podeślijcie fotkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z IP: *.dip.t-dialin.net 28.09.10, 19:10 wolfenstein3d napisał: > podeślijcie fotkę kup sobie za 300 euro ar.drone i sam podglądaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 28.09.10, 19:56 fajna zabawka ale ja wolę podglądać bezpośrednio Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick w czym problem 28.09.10, 19:48 jak w telefonie były same cycki, bez głowy-po samych cyckach trudno zgadnąć kto to jest Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: w czym problem 28.09.10, 19:57 szkoda że tych cycków nie pokazali :( fajnie byłoby zobaczyć o czym mowa tamto jest jakieś z fotolii zdjęcie nieoryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
mocten Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne zdj... 28.09.10, 20:49 Świnia, do mnie nie wysłała. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel biedne nastolatki 28.09.10, 21:25 rodzicom polecam wejść na 4chan.org żeby zobaczyć jakie rzeczywiście "biedne są nastolatki" pusty śmiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
rozwodnik Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne zdj... 28.09.10, 23:15 No dobra, gdzie fotki tej laski, bo po rozwodzie szukam jakiejś młodej fajnej. Odpowiedz Link Zgłoś
zla123 Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne zdj... 29.09.10, 07:00 Czytam co wypisujecie i zenuje mnie to okropnie. Kurde, dziewczyna miala prawo zrobic sobie fotke, ale wiekszosc forumowiczow klasyfikuje ja jako ekshibistionistke, ktora najfajniej byloby dac na leczenie. A wiecie co ja sadze o powyzszych opiniach? Ze glaby jestescie ostatnie i moherowe berety!!! To tej malolacie zrobili ohydny zart. A czy pomysleliscie, ze gdyby nastolatka byla nadwrazliwa, to moglaby odebrac sobie zycie?! Ludzie, myslcie do cholery! Jestem oburzona, ze na nia naskakujecie. P.S.Tez mam w komorce fotke swoje golej duuuuuu...y i co ? moja i mam. Pozdrawiam idiotow hipokrytow. Po prostu jedna wielka zenada.. szkoda dziewczyny, Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 29.09.10, 07:52 Moje odczucia są podobne do Twoich. Te komentarze pokazują, że w polskim społeczeństwie sporo jest agresywnych kołtunów. Odpowiedz Link Zgłoś
von_bromberg Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 29.09.10, 08:42 A według mnie to wszystko również wina rodziców tych dwóch panien. Nie nauczyli podstawowej zasady funkcjonowania w naszym świecie, a mianowicie, że każdy czyn pociąga za sobą konsekwencje. Robisz sobie akty i trzymasz je w telefonie - wiedz, że ktoś może ci je wykraść. Dajesz telefon do pilnowania - wyłącz go! Ale skoro pustak i jego rodzice nie myśleli, to niech teraz cierpią i niech nie obwiniają całego świata za swoje dyzmózgowie! Druga panna też źle wychowana, bo nie grzebie się w nie swoim telefonie, tym bardziej nie rozsyła cudzych fotografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.10, 09:12 von_bromberg napisał: > Druga panna też źle wychowana, > bo nie grzebie się w nie swoim telefonie, ... to jakieś stare zasady wychowania. teraz w polsce rządzą chłopaki z podwórka. nawet minister sprawiedliwości grzebie w cudzym laptopie. Odpowiedz Link Zgłoś
zla123 Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 29.09.10, 20:41 Dziewczyno, nie wiem jak dajesz sobie rade, ale chce abys wiedziala, ze sama nie jestes. Trzymaj sie cieplo, badz zdrowa i dbaj o swoje. Duze buziaki, pozdrawiam, trzymaj sie. J. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 29.09.10, 22:03 chce abys wiedziala, ze sama nie jestes. .. o ty też? Jakiś "gruppen sex"? Odpowiedz Link Zgłoś
zla123 Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 29.09.10, 20:10 dziekuje czwarty.wymiar, fajnie, ze sa tacy ludzie jak Ty, ludzie, ktorzy mysla, pozdrawiam Cie cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 29.09.10, 21:07 doczekam się zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
zla123 Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 29.09.10, 21:26 daj dziewczynce spokoj. bawi cie gnojku dreczenie jej? swinia jestes, daj dziewczynce dojsc do siebie. czy musisz byc az tak okrutny? nie rob jej tego. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 29.09.10, 21:56 mnie nie bawi ale jak napisali to mi się zachciało ją zobaczyć. ładna mi "dziewczynka" 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Szkolne dramaty: Nastolatka ukradła intymne z 29.09.10, 22:04 doczekam się zdjęć ... tak zdjęcia przez CBŚ... Odpowiedz Link Zgłoś