e_meryt 18.11.10, 23:01 To bigos tłusty nie z samej kapusty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicelus na jądro kapusty? IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.10, 03:17 e_meryt napisała: > To bigos tłusty nie z samej kapusty! kandydat z rekomendacji platformy obywatelskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Nie wierzycie? No to posłuchajcie... 19.11.10, 05:43 Znalezione w sieci... www.youtube.com/watch?v=Ci1TLzQhvxM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nie wierzycie? No to posłuchajcie... IP: 199.19.221.* 19.11.10, 07:04 Hey, www.youtube.com/watch?v=-UvOfs8OcH8&NR=1 Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus żałosne... IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.10, 10:06 "tadek burczymucha" nawet prokuratorów i sądów się nie boi, tylko "inżynierię finansową" całkiem oficjalnie udoskonala, a wy myślicie że "małej myszki krysi" się przestraszy? platforma w gorzowie zginie od własnej broni. przywódcy platformy udają "chłopaków z podwórka" i zbierają w polsce głosy chłopaków z podwórek. tymczasem w gorzowie chłopaki z podwórek mają już swojego autentycznego prezydenta i na małą myszkę wśród farbowanych lisów nie zamienią. elżbieta rafalska również ma małe szanse. ma najlepsze ze wszystkich kandydatów znakomite przygotowanie do zarządzania, takie że mogłaby bez trudu rządzić na przykład warszawą, czy berlinem. ma też prezencje i predyspozycje do rządzenia, tj. jak wejdzie do pomieszczenia, to wszyscy czują, że szefowa weszła. wreszcie ma zdecydowanie najlepszy program uznany przez ekspertów za najlepszy w polsce. jednak to wszystko w zdominowanym przez chłopaków z podwórek prowincjonalnym mieście bez uniwersytetu przemawia na jej niekorzyść. zbyt wysoka klasa, aby uzyskać większościowe poparcie. artur radziński być może otrzyma sto razy więcej głosów niż cztery lata temu, ale musiałby otrzymać ich tysiąc razy więcej żeby zostać prezydentem. kto wie, może za 4 lub 8 lat? jak na razie musi pozostać bardzo pracowitym, dobrym i uczciwym radnym, tak jak to było dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: żałosne... 19.11.10, 10:43 jak wejdzie do pomieszczenia, to wszyscy czują, że szefowa weszła. ... hmmm... a zapach ustepuje jak szefowa wychodzi? bo moze to zastraszony zapach PiS'u a nie szefowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: żałosne... IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.10, 20:25 e_werty napisał: > ... hmmm... a zapach nie zapach... nie nosem czują, tylko przez skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus pomyliłem się w liczeniu głosów... IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.10, 21:12 oczywiste, że powinno być: artur radziński otrzyma 10x więcej głosów niż 4 lata temu, ale do zwycięstwa w wyborach na prezydenta potrzeba mu 100x więcej niż 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus możecie mnie tytułować "prorok". IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.10, 12:18 jak kasandra przewidziałem w tym wątku wyniki wyborów prezydenta miasta w gorzowie. z mojej przewidywalności cieszę się bardzo przy akompaniamencie skandynawskiego marsza weselnego, którego słowa niech posłużą za mój komentarz do wyników wyborów w gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś