Gość: Maciej Z IP: *.teleton.pl 24.02.02, 22:16 jedziemy...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: Najpierw Toruń, później Szczecin...! 25.02.02, 11:30 Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > jedziemy...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najpierw Toruń, później Szczecin...! 25.02.02, 11:30 hiro napisał(a): > Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > > > jedziemy...:))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najpierw Toruń, później Szczecin...! 25.02.02, 11:31 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > > > > > jedziemy...:))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najpierw Toruń, później Szczecin...! 25.02.02, 11:30 hiro napisał(a): > Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > > > jedziemy...:))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najpierw Toruń, później Szczecin...! 25.02.02, 11:31 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > > > > > jedziemy...:))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najpierw Toruń, później Szczecin...! 25.02.02, 11:31 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > > > > > > > jedziemy...:))))) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najpierw Toruń, później Szczecin...! 25.02.02, 11:31 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > > > > > > > > > jedziemy...:))))) > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najpierw Toruń, później Szczecin...! 25.02.02, 11:32 hiro napisał(a): > hiro napisał(a): > > > hiro napisał(a): > > > > > hiro napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Maciej Z napisał(a): > > > > > > > > > jedziemy...:))))) > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 12:37 Gnomek ma rację, nie więcej niż dwa szybkobieżne wątki na górze... i jeszcze magiczne słówko: proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 12:38 j24 napisał(a): > Gnomek ma rację, nie więcej niż dwa szybkobieżne wątki na górze... i jeszcze > magiczne słówko: proszę. > > Pozdrawiam ... i raz jeszcze pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 12:39 j24 napisał(a): > Gnomek ma rację, nie więcej niż dwa szybkobieżne wątki na górze... i jeszcze > magiczne słówko: proszę. > > Pozdrawiam ... a jak jeszcze raz pozdrowię, to będzie za dużo ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 13:05 j24 napisał(a): > j24 napisał(a): > > > Gnomek ma rację, nie więcej niż dwa szybkobieżne wątki na górze... i jeszc > ze > > magiczne słówko: proszę. > > > > Pozdrawiam > > ... a jak jeszcze raz pozdrowię, to będzie za dużo ? :) Za siebie odpowiem: postaram się. Pozdrówka serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 13:10 ula_ napisał(a): > Za siebie odpowiem: postaram się. > Pozdrówka serdeczne. Jaka fajna dziewczyna... i jaka zgodna :) Tylko, żeby Cię znów nie ubyło na dłużej ! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 13:49 ula_ napisał(a): > j24 napisał(a): > > > j24 napisał(a): > > > > > Gnomek ma rację, nie więcej niż dwa szybkobieżne wątki na górze... i > jeszc > > ze > > > magiczne słówko: proszę. > > > > > > Pozdrawiam > > > > ... a jak jeszcze raz pozdrowię, to będzie za dużo ? :) > Za siebie odpowiem: postaram się. > Pozdrówka serdeczne. > Moim zdaniem po temacie widać co jest śmiertelnie poważne a co jes zabawą. Poważni forumowicze mogą poprostu nie otwierać niepoważnych wątków. Szkoda ich czasu i pieniędzy! Wszystko co dotyczy Torunia pierników i innych słodyczy pozostanie dla nich czarną magią z kręgu Harrego P. Nit nikogo nie zmusza do wycieczek na pierniczki itp.:::)))))))))) Można jedynie zachęcać!:)) ja zapraszam hiro Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 13:56 hiro napisał(a): > Poważni forumowicze mogą poprostu nie otwierać niepoważnych wątków. > Szkoda ich czasu i pieniędzy! > Wszystko co dotyczy Torunia pierników i innych słodyczy pozostanie dla nich > czarną magią z kręgu Harrego P. > Nit nikogo nie zmusza do wycieczek na pierniczki itp.:::)))))))))) > Można jedynie zachęcać!:)) > ja zapraszam hiro Jam też ścigacz :) W podforum "Co oglądamy, czytamy..." jest wątek "Pierwszy", może tam damy czadu ? W ogóle to oprócz dzień dobry, fajna by była informacja kiedy gościu będzie miał trochę czasu na forumowanie. Wtedy można by się umówić wieczorkiem, z sensem pierniki dojść. Co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 14:03 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Poważni forumowicze mogą poprostu nie otwierać niepoważnych wątków. > > Szkoda ich czasu i pieniędzy! > > Wszystko co dotyczy Torunia pierników i innych słodyczy pozostanie dla nic > h > > czarną magią z kręgu Harrego P. > > Nit nikogo nie zmusza do wycieczek na pierniczki itp.:::)))))))))) > > Można jedynie zachęcać!:)) > > ja zapraszam hiro > > Jam też ścigacz :) > > W podforum "Co oglądamy, czytamy..." jest wątek "Pierwszy", może tam damy czadu > ? > W ogóle to oprócz dzień dobry, fajna by była informacja kiedy gościu będzie mia > ł > trochę czasu na forumowanie. > Wtedy można by się umówić wieczorkiem, z sensem pierniki dojść. > Co Ty na to ? Jestem za! Jeżeli chodzi o wieczorek to chyba zły pomysł ze względu na pracę GAZETY. Poprostu nie chodzi. Faktycznie pierniczki można z sensem dojść! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 14:17 hiro napisał(a): > Jestem za! Jeżeli chodzi o wieczorek to chyba zły pomysł ze względu na pracę > GAZETY. Poprostu nie chodzi. Około 21 zwykle chodzi. Chyba, że z multimediów. Tam może być temat nie gazety, a przepustowości dostawcy usług internetowych... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 14:24 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Jestem za! Jeżeli chodzi o wieczorek to chyba zły pomysł ze względu na pra > cę > > GAZETY. Poprostu nie chodzi. > > Około 21 zwykle chodzi. Chyba, że z multimediów. Tam może być temat nie gazety, > > a przepustowości dostawcy usług internetowych... Dlaczego sugerujesz multimedia.chyba nie ten adres ale faktycznie mam problemy z wieczornym czytaniem GAZETY./onet też nie jest rewelacją/ Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 14:29 hiro napisał(a): > Dlaczego sugerujesz multimedia.chyba nie ten adres ale faktycznie mam problemy > z wieczornym czytaniem GAZETY./onet też nie jest rewelacją/ Oj nie dąsaj się. Tak sobie tylko pomyślałem, szukając przyczyny wolnego działania. Trochę nas internautów na tym świecie jest, dlatego sieć wolno chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 14:32 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Dlaczego sugerujesz multimedia.chyba nie ten adres ale faktycznie mam prob > lemy > > z wieczornym czytaniem GAZETY./onet też nie jest rewelacją/ > > Oj nie dąsaj się. Tak sobie tylko pomyślałem, szukając przyczyny wolnego > działania. Trochę nas internautów na tym świecie jest, dlatego sieć wolno > chodzi :) do dąsania mnie daleko:))jestem wybitnie rozrywkowym facecikiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 14:35 hiro napisał(a): > do dąsania mnie daleko:))jestem wybitnie rozrywkowym facecikiem:)))) To i dobrze. Ze mnie dość ostrożny gościu (już dosyć ludków na południu za mną nie przepada, żeby tu w Gorzowie jakichkolwiek wrogów pozyskiwać chciał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 14:43 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > > do dąsania mnie daleko:))jestem wybitnie rozrywkowym facecikiem:)))) > > To i dobrze. Ze mnie dość ostrożny gościu (już dosyć ludków na południu za mną > nie przepada, żeby tu w Gorzowie jakichkolwiek wrogów pozyskiwać chciał :))) Rodząc się w GORZOWIE już masz wrogów na południu.To jest jakby z urzędu:) Jedynie przyjaciół można tam poszukać wrogów nie musisz -oni tam są!I bez szukania się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 14:50 hiro napisał(a): > Rodząc się w GORZOWIE już masz wrogów na południu. Rozum kazałby takie teorie odrzucić. Ale życie pokazuje, że coś w tym jest. > To jest jakby z urzędu:) > Jedynie przyjaciół można tam poszukać wrogów nie musisz -oni tam są! Kiedyś program tam sprzedałem. Ludzie jak ludzie. Żużel lubią, jak my... Tyle, że te urzędasy, boją się o stołki. U nich to cały sztab, z solidnymi "betonowymi" podstawami i "nadbudową". Jak komuna... nie lubię ich. Gdyby byli poza naszym województwem, byli by po prostu sąsiadami, a tak wkurzają spokojnego człeka ! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Do Ścigaczy prośba 25.02.02, 14:56 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > > Rodząc się w GORZOWIE już masz wrogów na południu. > > Rozum kazałby takie teorie odrzucić. Ale życie pokazuje, że coś w tym jest. > > > To jest jakby z urzędu:) > > Jedynie przyjaciół można tam poszukać wrogów nie musisz -oni tam są! > > Kiedyś program tam sprzedałem. Ludzie jak ludzie. Żużel lubią, jak my... > > Tyle, że te urzędasy, boją się o stołki. > U nich to cały sztab, z solidnymi "betonowymi" podstawami i "nadbudową". > Jak komuna... nie lubię ich. Gdyby byli poza naszym województwem, byli by po > prostu sąsiadami, a tak wkurzają spokojnego człeka ! miłość między naszymi miastami jest dziedziczona genetycznie i ot tak sobie nie można się tego pozbyć.Oni kochają nas my ich i tak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Mylisz się ! 25.02.02, 15:03 hiro napisał(a): > miłość między naszymi miastami jest dziedziczona genetycznie i ot tak sobie > nie można się tego pozbyć. Oni kochają nas my ich i tak to wygląda. Przed lubuskich spółkowaniem byli mi zupełnie obojetni. Może nawet był cień sympatii. Te dwa województwa, to była ani Wielkopolska, ani Pomorze, ani Dolny Śląsk. Zapomnieliśmy o zniewagach 17-województw... byliśmy poprawnymi sąsiadami. To oni "TO" we mnie obudzili, ta ich gazeta (chłe, chłe lubuska), te ich nieskrywane wybuchy radości, że "Zielona Telewizja" będzie i już nikt Gorzowa z Chorzowem nie pomyli, te ich "listy, polemiki...", w których redakcja stawała po właściwej stronie... za dużo wiem, by byli mi obojętni... przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Marek,jebac zielonych!!!!!! IP: 217.97.234.* 25.02.02, 15:06 jebac!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Marek,jebac zielonych!!!!!! 25.02.02, 15:09 Gość portalu: koko napisał(a): > jebac!!!!!!!!!!! nie tak ostro koko:).Duże uogólnienie ale trochę prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Marek,jebac zielonych!!!!!! IP: 217.97.234.* 25.02.02, 15:14 jebac,jebac,jebac te jebane ścierwa:) pozdro hiro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: zjemy pierniki IP: 217.97.234.* 25.02.02, 15:04 i popijemy tanim winem:) Odpowiedz Link Zgłoś