Dodaj do ulubionych

Nasza piekna dominanta...

06.03.11, 16:13
Zobaczcie, jaka piekna ta nasza dominanta, piekniejsza, niz rozlewiska Warty ;)

ps. obawiam sie, ze zdjecia nie beda sie otwierac tym, ktorzy nie maja profilu na NK :(
Obserwuj wątek
    • Gość: hiro Re: Nasza piekna dominanta... IP: *.kwidzyn.mm.pl 06.03.11, 17:38
      ile placą ci z nk za reklamę ? daj cyne.......
      a gdzie kasa za.....;-))))))))))))
      • zetkaf Re: Nasza piekna dominanta... 06.03.11, 23:16
        > ile placą ci z nk za reklamę ? daj cyne.......
        A co ja ci bede stawki zdradzal, jeszcze zazadasz podwyzki ;)

> a gdzie kasa za.....;-))))))))))))
        No jak to gdzie, na konto przelalem. No nie mow, ze ci wszystko oplaty dla banku zezarly, no cos ty za bank sobie wybral? ;)
        • Gość: hiro Re: Nasza piekna dominanta... IP: *.kwidzyn.mm.pl 07.03.11, 16:49
          > > a gdzie kasa za.....;-))))))))))))
          > No jak to gdzie, na konto przelalem. No nie mow, ze ci wszystko oplaty dla bank
          > u zezarly, no cos ty za bank sobie wybral? ;)

eee pewnie jak zawsze przelali na cele dobroczynne albo na fiskus albo na fundusz jakiś;-)
        • Gość: hiro brawo zetkaf!!!!!! IP: *.kwidzyn.mm.pl 07.03.11, 17:13
          w tym grajdole och...eć można było;-)))))))))))

Wielka przeprowadzka
          Niestety, to już chyba koniec północnolubuskiej przygody, życie zmusiło mnie do wyjazdu trochę bardziej na południe.
          Jeśli jednak komuś przypadł do gustu ten specyficzny styl opisywania wycieczek, zapraszam na nowego bloga - Prawie że góry. Amatorom fantastyki polecam także Wrocław Fantastyczny - czyli zupełnie nietypowe zwiedzanie Wrocławia, tym razem śladami Ziemiańskiego, Szmidta, itp.
          Niestety, nie udało się przekazać bloga znajomej, choć początkowo chętna była, później przytłoczył ją natłok obowiązków.
    • wolfenstein3d no zetkaf widzę że zmądrzałeś 07.03.11, 17:02
      i pojechałeś na południe gdzie jest lepiej - pomimo powodzi.

lubuskie to dno. polityka to szambo. nic tu dobrego nikogo nie czeka.
      • zetkaf Re: no zetkaf widzę że zmądrzałeś 07.03.11, 17:55
        > i pojechałeś na południe gdzie jest lepiej - pomimo powodzi.
        Wymylo takie osobniki jak wolfstein, i to nie raz. Nie bez powodu wlasnie poprzez powodz Herkules czyscil stajnie Augiasza ;)

> lubuskie to dno.
        Znaczy sie, jest sie od czego odbic, wiec nic tylko sprawic, ze bedzie lepiej ;)
        PS. Na poludniu takie samo dno, tylko ze nie zauwazacie go, bo was tam nie ma. Ot, te same dziury w drogach, te same krzywe chodniki, niedobrzy prezydenci, nieudolnosc urzednicza w przetargach. Tyle, ze za daleko od was, zebyscie to zauwazyli. Z perspektywy Wroclawia tez nie widac krzywych chodnikow w Gorzowie - za to te krzywe we Wroclawiu widac...
        Jedynie pracy dla inzynierow wiecej...
        • wolfenstein3d Re: no zetkaf widzę że zmądrzałeś 07.03.11, 20:05
          >> Jedynie pracy dla inzynierow wiecej...

nie tylko dla inżynierów.
          dla wszystkich. więcej ofert pracy, więcej firm, większy wybór, więcej ludzi, więcej szkół wyższych, więcej kierunków = więcej pieniędzy, większy dobrobyt, więcej kasy na wycieczki zagraniczne.
          zoo jest we wrocławiu i jest gdzie pójść małpy pooglądać, panorama racławicka, dużo fajnych klubów i restauracji. A w Gorzowie z atrakcji tylko słowianka-askana-bulwar. Akurat nic z tych 3 mi się nie podoba. Jedno co mi się podoba to okoliczne jeziora i lasy. Najlepsze jezioro jest zdaje się lipie.. w wakacje nic tylko nad jeziora jeździć. To miasto miało klimat wiele lat temu ale go dawno utraciło nawet nie chodzi o dziury w drogach, po prostu nic tu nie ma.
          Jakby miasto zwiększało swoją liczbę ludności to można byłoby mówić że się rozwija ale tak nie jest.
          • wolfenstein3d wada wrocławia to taka że 07.03.11, 20:07
            daleko nad morza i dalej do granicy niż od nas. berlin 130 km jest na zachód, a drogą S3 można pomykać w kierunku międzyzdroi nad morze szybką trasą w godzinę jak ma się dobre auto.
            • zetkaf Re: wada wrocławia to taka że 07.03.11, 22:44
              > daleko nad morza
              za to blisko do gor. Zawsze gdzies bedzie daleko... ale kazda odleglosc da sie pokonac ;)

> i dalej do granicy niż od nas.
              A co to za frajda - granica? To nie te czasy, ze tylko w Niemczech mozna bylo cos porzadnego kupic ;)
              • wolfenstein3d Re: wada wrocławia to taka że 07.03.11, 23:41
                >> To nie te czasy, ze tylko w Niemczech mozna bylo cos porzadnego kupic

tak? można kupić coś w gorzowie porządnego z ubrań np?
                znajoma jeździła do szczecina i do berlina właśnie.
                • e_werty Re: wada wrocławia to taka że 08.03.11, 12:22
                  znajoma jeździła do szczecina i do berlina

z kim ty sie zadajesz?
                  • calama Re: wada wrocławia to taka że 08.03.11, 12:24
                    e_werty napisał:

> znajoma jeździła do szczecina i do berlina
                    >
                    > z kim ty sie zadajesz?
                    >
                    to nie można do Szczecina jeździć?
                    no to kicha....
                    jestem jak zwykle niemodna ;)
                • zetkaf Re: wada wrocławia to taka że 08.03.11, 16:55
                  > znajoma jeździła do szczecina i do berlina właśnie.
                  Bo zwlaszcza w Szczecinie masz duzo wiekszy wybor ;)
                  ps. jakby koszulka na bazarze niemieckim to byl szczyt jakosci ciuchow ;)
          • zetkaf Re: no zetkaf widzę że zmądrzałeś 07.03.11, 22:43
            > >> Jedynie pracy dla inzynierow wiecej...
            > nie tylko dla inżynierów.
            Jedynie tyczylo sie "jedynie pracy wiecej", a nie "jedynie dla inzynierow pracy wiecej".
            Ale co ja ci bede tlumaczyl, jak ty polskiego nie znasz...

> zoo jest we wrocławiu i jest gdzie pójść małpy pooglądać
            w Gorzowie wystarczy pojsc do odpowiedniego sklepu spozywczego jak wolfi ja odwiedza... no, ale fakt, to ledwie jedna malpa bedzie...

> A w Gorzowie z atrakcji tylko słowianka
            wiesz, jak porownac z aquaparkiem to nie bedziesz mowil "tylko slowianka", powiesz "AZ slowianka" ;)

>Akurat nic z tych 3 mi się nie podoba. Jedno co mi się podoba to oko
            > liczne jeziora i lasy.
            No, ale to juz zdaje sie nie atrakcje Gorzowa? ;)
    • danny_boy Re: Nasza piekna dominanta... 07.03.11, 22:53
      Nie udało mi się obejrzeć tych zdjęć - wyskoczyło jakieś żądanie hasła.
      • zetkaf Re: Nasza piekna dominanta... 08.03.11, 16:56
        > Nie udało mi się obejrzeć tych zdjęć - wyskoczyło jakieś żądanie hasła.
        Mowilem, ze nie majacym profilu na nk moze nie dzialac :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka