mmmmmm000 10.05.11, 14:17 ... a to wszystko w ramach integracji województwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mecenas Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl IP: *.net.pbthawe.eu 10.05.11, 14:52 "Arystokracja kibicow żużla"-słowa Wladka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jedna wielka żenada ten caly cyrk....rozgonić a stadion zaorać,chociaż miasto zaoszczędzi na utrzymaniu tego kurnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl IP: *.180.29.250.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.11, 14:59 A ty pajacu mecenas za nas nie będziesz decydował jak gorzowianie maja się bawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl IP: *.net.pbthawe.eu 10.05.11, 15:02 Jestem z Gorzowa i wole zeby moje podatki szły na cos pożytecznego ,a nie na cyrk i cyrkowcow Odpowiedz Link Zgłoś
drumcode Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl 10.05.11, 16:25 Na cos pozytecznego tzn na co? Na Stilon?!??! ahahahahahahahahahahahah Suck it! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Zamknąć stadiony! Hale i baseny też! 10.05.11, 15:26 Zabronić wszystkiego! Pozamykać stadiony, piłkarskie i te żużlowe! Zamknąć hale sportowe i baseny! I lodowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSSG Re: Zamknąć stadiony! Hale i baseny też! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 15:42 ZAMKNĄĆ GAZETE WYBORCZA I JEJ REDAKTORA NACZELNEGO .!! I pismaka ktory to napisał, jak lezał rafał dobrucki - krzyczelismy RAFAL DOBRUCKI z brawami.... więc nie wymyslaj.! oczywiscie ten post zostanie objęty programem ' wolnosci słowa' Odpowiedz Link Zgłoś
mkb_gorzow Re: Zamknąć stadiony! Hale i baseny też! 10.05.11, 17:03 Sorry, może Ty krzyczałeś co innego ale w TV wyraźnie słychać "Zdechł...." Jak dla mnie to kara powinna być ostra "Podstawą naszej dyscypliny jest świadomość" - mawiał pewien gorzowski klasyk.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Zamknąć stadiony! Hale i baseny też! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 19:20 zależy, w którym momencie. Na początku był przyjazny gest i skandowanie "Rafał Dobrucki", później - niby po gwizdach ze strony Falubazu - przeistoczyło się to w żenujące "Zdechł pies.. falubaz". Na prawdę karetka jeszcze nie zjechała, a tu takie okrzyki. Mi jako fanowi żużla było przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zamknąć stadiony! Hale i baseny też! IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.11, 15:44 artur74 napisał: > Zamknąć hale sportowe ... to trzeba najpierw wybudować. Odpowiedz Link Zgłoś
marekkolber Bóg do Polaków... 10.05.11, 16:01 Moje Serce, Moja królewska godność jest tak bardzo lekceważona i znieważana na całym świecie. Szukam właśnie dusz, które wynagradzały by majestatowi Bożemu. Tak! Moje Serce pragnie także przebaczania tym drogim dzieciom, za które przelałem Moją Krew. PRAGNĘ…. Sprawiedliwości i Miłosierdzia! Jakże rozdarte jest Moje Serce na widok dusz, które same pędzą ku swojej zagładzie lekceważąc wszystkie upomnienia i znaki. To moja boleść: Moja Krew daremnie przelana za te dusze. Pocieszeniem dla Mnie jest miłość, która prowadzi do prawdziwych czynów i ofiar. Nie szukam i nie żądam od was wielkich rzeczy, lecz jedynie miłości wynagradzającej. Wyobraźcie sobie, Moje drogie dzieci, że żadne stworzenie na ziemi nie jest tak obrażane i lekceważone jak JA. Dałem im życie, a one zadają Mi śmierć. Ile razy dawałem dowody Mojej Miłości, lecz te biedne dzieci nie odpowiedziały na nie – wręcz przeciwnie: depczą Mnie i wystawiają na pośmiewisko. Pamiętajcie jednak, że chwila prawdy i chwila oczyszczenia nadchodzi, ponieważ sam OJCIEC nie pozwoli, abym był więcej lekceważony a przede wszystkim wyrzucany ze świadomości stworzenia i z Mojego Kościoła. Wkrótce – jak w dzień, kiedy oddałem za was życie na drzewie krzyża i nastąpiło trzęsienie ziemi – tak teraz wstrząsnę ziemią i ukażę wszystkim narodom Moją Chwałę oraz sprawiedliwość, która dokona się w pełnym porządku Miłości. Dlatego czuwajcie i módlcie się, abyście byli gotowi w każdy czas. Przyjmijcie błogosławieństwo Mojego krzyża +++ www.viviflaminis-deogracias.pl.tl/2011.htm Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Bóg do Polaków... 10.05.11, 16:11 To moja boleść: ... weź Apap... lecz jedynie miłości wynagradzającej. ... pamietaj o prezerwatywie - wliczona w wynagrodzenie? depczą Mnie ... ugryź w girę! chwila oczyszczenia nadchodzi ... nie ma to jak CIF!!! teraz wstrząsnę ziemią .. i posadzisz kwiatki? A moze Zioło??? Odpowiedz Link Zgłoś
dd1987 zabronić wszystkiego na stadionach 10.05.11, 16:01 zabronić wszystkiego na stadionach, krzyczenia, transparentów, flag ( bo komuś oko wybiją) rac ( to prawie to samo co gazy bajowe) Najlepiej tylko pracować, po pracy od razu do domu i spać, wstać iśc do pracy, wrócić spać i tak w kółko. Raz na jakiś czas na wybory pójść to jest najlepsza rozrywka Władza wie co dla nas najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl IP: 178.73.49.* 10.05.11, 16:18 Na zuzlu?! Niemozliwe. Przeciez na zuzlu jest zawsze spokojnie, bezpiecznie, a na trybunach nie dzieje sie nic zlego, bo tam sama elita przychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
drumcode Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl 10.05.11, 16:23 No napewno bardziej opanowani ludzie niz na kopanej. Odpowiedz Link Zgłoś
drumcode Sialkowski - pisz rzetelnie bucu!!!! 10.05.11, 16:21 Jak Rafal lezal na torze to Gorzow skandowal "Rafal Dobrucki" a nie "zdechl pies falubaz" Wszystko jest dokladnie udokumentowane w transmisji TVP, radze obejrzec material jeszcze raz zanim zaczniesz wypisywac pierdoly na lamach gazeta. Co za sqrwiel!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sialkowski - pisz rzetelnie bucu!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.11, 16:43 ...silkoski, sialkowski czy jak Ci tam. Pajac jesteś, nic więcej. Napisałeś to co chciałeś napisać, czyli wyrywamy z kontekstu to co pasuje.Nikt nikomu wyzwiskami krzywdy nie zrobił a dla Twojej informacji, ja ok. 2 godzin po meczu siedziałem sobie z kibicami falubazu i sączyłem wiadomo co. Ale Ty wiesz lepiej ty szukasz sensacji. A najbardziej będziesz się cieszył jak kluby dostaną kare będziesz o tym przez tydzień pisał - miernoto. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Sialkowski - pisz rzetelnie bucu!!!! 10.05.11, 21:54 >Nikt nikomu wyzwiskami krzywdy Współczuję twojemu dziecku, o ile je masz. 2 godziny słuchania non-stop wypier…, jeb…, i przy tym całkiem niewinne zdechł pies. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sim0512 skandal. 10.05.11, 16:36 Donald widziałeś ten film? jak obejrzysz to spadniesz z krzesła. tyle pirotechniki co odpalili organizatorzy to cały sezon piłkarskiej ekstraklasy nie odpalił. ZAMKNĄĆ STADION i o 6 rano wyłapać organizatorów (pomysłodawców) i tych co odpalali (pewnie specjalistyczna firma)/ Ale ch.uj prawo jest prawem. Jest zakaz to go respektuj. Poza tym prokuratura musi wszcząć śledztwo i oskarżyć za wulgaryzmy te wszystkie panienki i pikników (rzekomych grzecznych kibiców) . cały czas leciały wulgaryzmy a na imprezach sportowych to jest zakaz przeklinania. K.rwa aleśmy czasów doczekali. Z taką tendencją to za 2-3 lata mecze podwyższonego ryzyka będziemy oglądali wpieprzając słonecznik, popcorn i popijali oranżadą. Zero adrenaliny i fascynacji - bo tego też zakażą. NIE chcę żyć w kraju hipokrytów. Donki, grześki ,ryśki, jarkacze , joachimy i inne piśdzielstwo - spie.przajcie dziady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzywka z boku Zabrobnic wszystkiego, aby nie było niczego... IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 16:37 Panie Głod, jak mawiał klasyk należy zabronić wszystkiego, aby nie było niczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Re: Zamknac ten cyrk IP: *.net.pbthawe.eu 10.05.11, 16:46 Po co ten cyrk w gorzowie,na ktory przyjezdza kilka tysiecy wiesniakow spod Gorzowa z czego polowa dostaje bilety za darmo,zeby wladek mogl powiedziec wiekszosc miejsc wyprzedana jest:))))))))) Zaorać ten kurnik i zrobic cos pożytecznego w koncu dla miasta ,a nie gdzie nie spojrzec to brud,smród,ubóstwo i menel na menelu....Gorzow ruina...Gorzów przestań:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mecenas Re: Zamknac ten cyrk IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.11, 16:56 piszesz jak silkowski czyli brdury, a poza tym dobrze, że ludzie z poza Gorzowa coś fajnego widzą w tym mieście tak się buduje stolice wolałbyś aby do zielonej jechali ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Re: Zamknac ten cyrk IP: *.yfcministries.com 10.05.11, 16:58 No to zablysles teraz mieszczuchu, stilonowcu z krwi i kosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piknik To co piszecie jest nie do pojecia. IP: 213.76.149.* 10.05.11, 16:39 Byly wulgarne okrzyki?! "Zdech pies Falubaz" to rzeczywiscie przeklensto tak jak "na kolana"? JAK DOBRUCKI lezal to gorzowiacy skandowali naswisko najwiekszego wroga! Wiedzieli, ze jest z nim cos nie tak! Zyczyli mu dobrze! Co wy wogole wypisujecie? Race plonely fakt Falubaz zle zrobil, ze zapalili je przed biegiem ale nie rzucli nimi, wygasili i ok bylo. PRZY NIENAWISCI JAKA PANUJE MIEDZY ZG A GORZOWIEM TO BYLO NIC A NIE WULGARYZMY. Boze co to sie dzieje. O czym my dyskutujemy?!!!! Ten pismak co to pisal ma wyobraznie. Ja widzialem dzieci nawet 3 letnie na meczu! Nie ma nic lepszego do takiego malego chlopca czy dziewczynki. To super element wychowania gdy z tata moga isc na zuzel. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: To co piszecie jest nie do pojecia. 10.05.11, 17:17 To super element wychowania gdy z tata moga isc na zuzel. ... no tak... bo gdzie tu z dzieckiem mozna iść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: To co piszecie jest nie do pojecia. IP: 178.73.49.* 10.05.11, 17:20 > Nie ma nic lepszego do takiego malego chlopca czy dziewczynki > . To super element wychowania gdy z tata moga isc na zuzel. Jasna sprawa. Nigdzie sie tylu qrew i ch*jow nie naslucha, nawet w domu. A jeszcze przy okazji wdrukujesz malolatowi irracjonalna nienawisc do drugiego klubu... Rzeczywiscie "super element wychowania". Jakim trzeba byc mułem, zeby napisac cos takiego jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: To co piszecie jest nie do pojecia. IP: 213.76.149.* 10.05.11, 17:55 Myslisz, ze na zuzlu sa tylko przeklenstwa?! Haha. Dzieciak wiecej sie naslucha w szkole, przystanku. Trzeba tlumaczyc, ze tak nie wolno ale faktycznie pojscie na zuzel z synem to jest to! Pamietam jak mnie ojciec 1 raz zabral. Normalnie w oczach to pewnie mialem taka iskierke, fascynacje. Do dzis jestem na kazdym meczu Apatora Torun! Mlody pojdzie z ojcem, to meski sport. Aby nie wyrosl na jakiegos lewaka to dobry sposob. Kto nie byl na zuzlu nie zrozumie. Na pilce tez sa fajne emocje. Ale co tam wy dalej zyjcie sterootypami, uprzedzeniami. Macie racje na stadionach nikt nie moze czuc sie bezpiecznie, kazdy tylko przeklina i bije sie. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: To co piszecie jest nie do pojecia. 11.05.11, 13:11 W domu mozna wiecej wyzwisk wysluchac. Wystarczy wlaczyc jakis program muzyczny i gole panienki beda tak przeklinac, ze zadyma ze stadionu wyda sie tylko trywialnym wydarzeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: To co piszecie jest nie do pojecia. 11.05.11, 14:07 lepian4 napisał: > W domu mozna wiecej wyzwisk wysluchac. Wystarczy wlaczyc jakis program muzyczny > i gole panienki beda tak przeklinac Jak się jest takim matołem żeby przy dziecku takie programy oglądać, to stadionowe przyśpiewki nie robią już wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin Re: To co piszecie jest nie do pojecia. IP: *.gorzow.mm.pl 10.05.11, 19:00 Gość portalu: piknik napisał(a): >PRZY NIENAWISCI JAKA PANUJE MIEDZY ZG > A GORZOWIEM TO BYLO NIC A NIE WULGARYZMY. Boze co to sie dzieje. O czym my dys > kutujemy?!!!! Ten pismak co to pisal ma wyobraznie. Ja widzialem dzieci nawet 3 > letnie na meczu! Nie ma nic lepszego do takiego malego chlopca czy dziewczynki > . To super element wychowania gdy z tata moga isc na zuzel. I posłuchać: Zawsze i wszędzie Falubaz jebany będzie. Albo: Zdechł pes Falubaz (czyli uczymy dziecko, że ktoś z innego miasta to pies, a my ktoś lepszy) Albo: Wygramy, wygramy, wygramy. Kurwy pokonamy (jakby nie mozna było zamiast ku... krzykąć Falubaz) Dalej wychowuj swoje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: To co piszecie jest nie do pojecia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 19:24 czy jesteś aż tak naiwny, żeby twierdzić, że na jakiejkolwiek innej dyscyplinie (może poza szachami, ale głowy nie daję, bo nie chodzę) jest inaczej? Po prostu nam społeczeństwo chamieje i wszyscy (a przynajmniej duża część) rzuca mięsem na prawo i lewo! Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: To co piszecie jest nie do pojecia. 10.05.11, 21:57 >o prostu nam społeczeństwo chamieje Społeczeństwo bardziej nie chamieje, tylko na igrzyska chodzi większość chamów i uważa, że to standard dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: To co piszecie jest nie do pojecia. 11.05.11, 14:10 Gość portalu: asd napisał(a): > czy jesteś aż tak naiwny, żeby twierdzić, że na jakiejkolwiek innej dyscyplinie Zapraszam na mecz żużlowy do Poznania. Uchowasz się przez kilka godzin nie słysząc ani jednej k..wy. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dla ... 10.05.11, 16:40 To tylko jeden mały element w wielkiej tuskowej szopce pt. "Jaki by tu znaleźć temat zastępczy dla naszej bezczynności w reformowaniu kraju ?" . Balcerowicz im dokopał więc postanowili wymyślić coś nowego. Dopalaczy się już, że tak powiem "wypaliły", hazard i automaty znudziły, poza tym walczyć z tym za trudno, więc teraz trzeba było znaleźć nowe "szoł" . Proponuję pozamykać wszystkie żużlowe stadiony w Polsce bo na trybunach słychać było tyle wulgaryzmów. Taki to mamy "liberalny" rząd. To już te świrusy z sekty Kaczyńskiego były bardziej liberalne w czynach (w końcu liczy się to co ktoś zrobił a nie co mówił że zrobi) niż caudillo Donald. A teraz na poważnie - niech policja złapie kolesi od rac i ich ukaże a od klubów się odczepi. W mojej ocenie to były wyjątkowo spokojne i grzeczne derby. A że jedni bluzgają na drugich ? Też mi się to nie podoba, ale przykład idzie z góry. Niby w jaki sposób minister Fedak na posiedzeniu rządu odniosła się do p. ministra Sawickiego ? "stal stal gorzowskie psy" i "zdech pies falubas" to przy tym pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl IP: 178.73.49.* 10.05.11, 17:34 O proszę, następny, dla którego zbydlęcenie "kibiców" to "temat zastępczy rządu". A w rzeczywistości to jedna z wielu patologii, które psują nam życie - tak samo jak np. dziurawe drogi, choć na pewno w mniejszym stopniu. I dobrze, że wreszcie ktoś z tym walczy. Oby konsekwentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl 10.05.11, 19:27 Walczy ? A iluż to stadionowych bandytów zatrzymano na stadionie w Bydgoszczy gdy robili zadymę ? Póki co to dużo się mówi, że się walczy. Mówi się. Póki co nasz cudowny rząd postanowił, walczyć z bandytami zamykając stadiony dla kibiców. No pogratulować. Zamknijmy autostrady, bo zdarza się, że jeżdżą po nich pijani kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
thauramarth Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dla ... 10.05.11, 16:58 O jakiej zabawie wy tu opowiadacie. Glownym elementem dopingowania przez kibicow obu zespolow jest obrzucanie przeciwnika blotem. To zadna zabawa, tylko zwykle chamstwo. O ile fani Falubazu jeszcze starali sie jakos dowcipnie odniesc do przeciwnika, o tyle Gorzow to juz typowe malomiasteczkowe, prymitywne i waskie zachowanie. A mimo wszystko na zuzlu i tak jest o niebo lepiej niz na pilce. I my sie uwazamy za cywilizowany narod? Przeciez jak spojrzec na innych to absolutnie nie mamy powodow do dumy. Prymityw pelna geba, do tego brak kultury i szacunku dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalek więcej umiaru IP: 150.254.196.* 10.05.11, 17:34 No Panie redaktorze trochę umiaru i przyzwoitości po upadku Dobruckiego cała prosta wypełniona kibicami z Gorzowa skandowała "Rafał Dobrucki" w tym czasie falubaz krzyczał Jeb...ć Gorzów - po jakimś czasie pojawiła się odpowiedź o zdechłym psie (Rafi jeszcze rzeczywiści leżał na torze ale to nie było do niego tylko jako odpowiedz na zaczepke falubazow) to nie znaczy ze nie bylo wyzwisk - ale o wiele mniej moim zdaniem niz w zeszlych latach (pewnie pod wpływem wyniku też ;) falubazy tez zachowywali sie przyzwoicie - nie rzucali krzeselkami itp. tak wypieszczani przez was kibice pilki noznej powinni sie tego uczyc - szczegolnie w kontekscie ostatnich wydarzen Prosze o wiecej rzetelności, rozwagi i zachowanie proporcji Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dla ... 10.05.11, 17:37 Pismole z gazety znowu w akcji, po wielkiej nagonce na kibicow Legii teraz padlo na kibicow zuzla. Manipuluja, klamia i atakuja z kazdej strony ale kibice sie nie dadza. Pozdro z Legii dla wszystkich Falubazow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsenalek Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl IP: *.yfcministries.com 10.05.11, 17:54 Nagonka? Hehehehehehehehehehehehehe, swieci ku... jestescie pewnie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl 10.05.11, 18:20 Nie ma swietych ludzi. Nikt nikomu nic zlego nie zrobil a pismole szczuja, manipuluja i bezczelnie klamia w tej kwestii a bezmozgie tumany takie jak TY lykaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard U Jancarza problemow nie bylo i nie ma... IP: 199.19.221.* 10.05.11, 20:32 hey, No dobra, kibice Falubazu zapalili zupelnie niepotrzebnie przywiezione ze soba race.. Pisze "przywiezione" by zaznaczyc ze jest oczywistym iz ich zapalenie nie bylo "spontanicznym" aktem rozgoraczkowanych kibicow a zaplanowana i przygotowana z gory akcja... Z racji oczywistego, ogromnego niebezpieczenstwa jakie palace sie race wnosza na stadion, bez watpienia ko0nsekwencje musza byc wyciagniete. Zero tolerancji.. Wypadki na torach zdarzaja sie bez "pomocy" nieodpowiedzialnych kibicow (przyklad : Dobrucki).. Zero tolerancji dla takich akcji. A wrzaski? Do jasnej cholery - to jest mecz zuzlowy... Mecz przy ktorym wszystkie inne wygladaja jak gra slepych w szachy... Jak akademia poswiecona pamieci kogos nieznanego, lub nielubianego... Tu sie dzieje panowie... To zuzel!!!! Tylko Boga i Ojczyzny broni sie z taka werwa!!! Ryk motorow, tysiace entuzjastow, szybko przebiegajace po sobie wyscigi, zmieniajacy sie wynik... Dodac do tego lokalny patriotyzm i.... mamy na stadionie jezyk ktorym Polacy i tak posluguja sie codziennie w pracy i w domu i na ulicy.... Nie uslyszalem z trybun nieczego czego nie uslyszalbym na ulicach polskich miast, z ekranu kin czy telewizora.... Skad to nagle pragnienie by narod zalewany 24 na dobe wulgaryzmami, ktory sam na codzien klnie jak pijany szefc-marynarz, swoje emocje na stadionie podczas pasjonujacego meczu wyrazal cicho, spokojnie... literacka polszczyzna???? Dyskretne oklaski jak w operze? Oh, co za popis...Widzial pan drogi panie? Bis, bisss prosimy..Bis mistrzu... Do jakiejs tam nedzy!!!! Siem nie da.... Nie po to Tadek miastu stadion rozbudowal by go w miejsce medytytacji przerobic! Stadion Stali to miejsce na energie, na emocje, na rozladowanie akumulatorow.... Stadion Stali to miejsce gdzie przeciwnikow ligowych zaprasza sie...by ich zniszczyc, a nie ciepla herbatke z konfituranmi popijac!!! GO STAL GO!!! I tutaj i znowu calkowicie bezplatnie poradze cos dzialaczom klubu Stal.... To nie dowcip... Najlepsza metoda na "zly halas" jest..."dobry halas". Proponuje robic dokladnie to co robia zawodowcy w takich sytuacjach... Nie amatorzy i spece od... "kara jest dobra na wszystko"... Kibice wykrzykuja wulgaryzmy? Dobrze.. Niech sobie... Na ich "armate" mamy wieksza "armate" - glosniki systemu dzwiekowego stadionu... Uzyc jej. Na stadionie nie moze byc cicho nawet przez sekunde. To wazne. Przed meczem - glosna ladna muzyka... Jak tylko bieg sie konczy - glosna muzyka z glosnikow.. Ja wiem ze faceci z mikrofonami na stadionie lubia gadac, ale poniewaz nikt ich i tak nie slucha proponuje kazac im sie zamknac, lub ograniczyc wywody do absolutnego minimum... Wyniki, sklady biegow i takie tam pokazywac na telebimie... A wiec.. Jesli motocykle nie rycza na torze..."rycza" glosniki z fajna (bron Boze rap) muzyka... Motocykle wyjezdzaja na tor - muzyka cichnie... I niech sobie wrzeszcza co chca - nikt ich slyszec nie bedzie... Nie bedzie tego "my reagowalismy na ich zaczepki".. Nie bedzie zaczepek.... Bedzie obraz tanczacych kibicow z dzwiekiem ustalonym przez organizatorow... Genialne? Oczywiscie...Jak wszystko co pisze... Nie dziekowac ... Zrobic to i bedzie dobrze... Czy ktos oglada mecze hokeja NHL? Moze sie wydawac, ze wlacznik i wylacznik muzyki jest zainstalowany w gwizdku sedziego....- tak szybko muzyka sie wlacza i wylacza, w zaleznosci czy jest gra czy przerwa... A wiec: Gdzie trzeba policje wysylac i stadiony zamykac w Polsce - to trzeba.. Ale zostawic stadion Stali w spokoju.. Nie panikowac... Myslec... Gorzow to miasto dobrych kibicow Bedzie dobrze... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: U Jancarza problemow nie bylo i nie ma... IP: 150.254.196.* 10.05.11, 22:14 bernard to debil kazdy na forum to wie !!!!z kanady debil!apropo rafala ,tak klaskalismy jemu ale za chwile gdy lezal oszolomy kibice szalikowcy stali oszywiscie jedni ze smiesniejszych w polsce zaczeli krzyczec zdechl pies falubaz-karygodne!!!!ogladalem powtorke i cala polska ta dzicz slyszala!!!ale wstyd ze falubazy wywiesily haslo dotyczace naszego pilkarskego klubu!!!niestety juz prawie narazie bylego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: U Jancarza problemow nie bylo i nie ma... IP: *.namao.albertacom.com 11.05.11, 06:52 Hey kobol, Nie przesadzaj.. Ludzie widzieli i istnieja nagrania.. Nikt nie twierdzi ze pyskowki nie bylo.... Nie bylo jednak awantury ktora uzasadnialaby podejmowanie drastycznych krokow... Zreszta... Zobacz jak i co ty piszesz na forum... Juz sobie wyobrazam jak sie na stadionie zachowujesz... Spokojnie... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 10:01 PAN redaktorek obraża gorzowskich kibiców manipulując faktami! Takiego zacietrzewienia i nastawienia antystalowego nie powstydziłby się rodowity zielonogórzanin (fan Falubazu)! Wyrażam stanowczy sprzeciw przeciwko tak stronniczemu przedstawianiu wydarzeń! WSTYD PANIE gorzoSki dziennikarzu! Wystarczy spojrzeć na relacje ogólnopolskich mediów, aby zobaczyć jak w wielkim błędzie jest ów .Acan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzow.bez.zuzla Rozwiązać żużel i po problemie IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.11, 16:24 Nie będzie wtedy żadnych rac, żadnych przepychanek. Budżet państwa zaoszczędzi, ja nie zgadzam się żeby na tego typu pożal się Boże widowiska zngażowano z moich pieniędzy tylu poicjantów. Oni są w tym momencie potrzebni gdzie indziej. Zaorać żużel, sprzedać stadion na złom, i wreszcie spokój. Ludzie mieszkający na Zawarciu częstokroć starsi i schorowani emeryci chcą w końcu ODPODCZĄĆ OD TEGO SYFU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Płoną race na żużlowych derbach. Będą kary dl IP: *.namao.albertacom.com 11.05.11, 22:39 Hey, Odniesc mozna wrazenie, ze pisarczyki z Gazety staraja sie pisac teksty "politycznie na czasie" a nie probowac poznac faktyi przeprowadzic chocby plyciutka ich analize... Wielkie miasta maja swoje wielkie stadionowe problemy...wiec i Gorzow musi miec.. Przynajmniej na lamach Gazety... Jedni szukaja na hama mafii w Gorzowie a inni "zbrodni" na stadionie Brukowe to... Przeginanie paly niczemu dobremu nie sluzy... Przypomne raz jeszcze to czego chlopcy z Gazety nie moga zrozumiec: Zachowanie niektorych kibicow na stadionach nie sa "choroba spoleczna" a jedynie jej symptomem... Zycie w Polsce poczawszy od wielkiej polityki poprzez podworkowa jest zwulgaryzowane... Wulgarne sa media, kina i wlasciwie wiekszosc aspektow zycia... Klnie sie w domu, pracy, restauracji, barze na spacerze... Niektorzy klna uzywajac niecenzuralnych slow a inni uzywajac pieknej polszczyzny klna wygadujac i wypisujac bzdury - co wlasciwie ma taki sam efekt... Ludzie klnacy na stadionie przyniesli ten jezyk i agresje z zewnatrz... Stadion ich nagle nie zmienil... Jesli Gazecie naprawde chodzi o rozwiazanie sprawy ageresywnego zachowywania sie niektorych osob na stadioniue powinni poszukac powodow dla ktorych ci ludzie sa tacy "napompowani"... Prostackie "wnioski" jedynie atmosfere podgrzewaja.. Ludzie niesprawiedliwie posadzeni publicznie o rzeczy ktorych nie zrobili (lub porzynajmniej nie tak jak opisano) moga zechciec sie "odegrac" na zasadzie: Jesli nas oskarzono o to co nie zrobilismy to nastepnym razem naprawde zrobimy - bedziemy przynajmniej wiedziec za co nas kopia... Wniosek: Albo Gazeta w Gorzowie nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji nieodpowiedzialnych komentarzy, albo sobie zdaje i dlatego (lub mimo to) to robi... Jesli juz, to Gazeta winna sie aktywnie wlaczyc w propagowanie odpowiedniego zachowania.. w uswiadomianiu "krewkim" kiicom o obecnosci innych ludzi (w tym dzieci) na stadionie.. Propagowaniu "zdrowych" metod dopingu i konkurencji z kibicami goszczacych klubow... Jesli Gazeta nadal bedzie robic to co robi...stanie sie sama problemem motywujac i eskalujac negatywne zachowania... :):) PS. Te race same sie na stadionie nie znalazly... Za cos sie "bramkarzom" i sluzbie porzadkowej placi... Jesli jakies pacany mogly przeniesc race na stadion przez strzezone bramy...to co jeszcze moga przeniesc??? Zacznijcie weszyc pisarczyki... Zajac sie tym... Niektorzy nie moga oczywiscie wykonywac powierzonych im obowiazkow... Jak weryfikuje sie kadry ochroniarskie na stadionie? Co na to "przyjaciel" kiboli, prezes Stali? Sumujac: Zostawcie symptomy w spokoju..Skupcie sie na znalezieniu choroby i jej przyczyn..Znajdziecie przyczyny to zniszczycie chorobe i symptomy same znikna.. poniali? Do roboty. :):):) GO STAL GO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzow.bez.zuzla A to chorobą Gorzowa jest właśnie żużel IP: *.gorzow.mm.pl 12.05.11, 00:11 Wylęgarnia bandytyzmu, debilizmu, chamstwa, i sposób na wyciąganie kasy z miejskiego budżetu na tzw inwestycje w stadion. Żużel dla Gorzowa jest jak pasożyt na zdrowym ciele organizmu (Zawarcie to syf i brud - Gorzów nie musząc płacić na utrzymanie tej wiochy i na żużelek miałby środki na normalne potrzeby). Powiem więcej żużel jest tak Gorzowowi potrzebny jak żydki szwabom za okupacji :))) Skończyć z dyktatem pseudosportu i cyrku w GW. Won do Wawrowa, Lubiszyna, Strzelec Krajeńskich. Tam zakładać klub, tam niech chodzą kibice, tam niech żrą kiełbasę, tam niech żrą popcorn. Ja mieszkam niedaleko w sumie, bo w centrum, i mam DOŚĆ tych oszczanych klatek schodowych co niedziele, tych trąbek, wulgranie zachowujących się kibiców, i tej propagandy o stolicy światowego żużla. Jakiego światowego? Trzy kreje i stu zawodników na krzyż. Won. Sport dla wieśniaków powinien istnieć na wioskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: A to chorobą Gorzowa jest właśnie żużel IP: *.namao.albertacom.com 13.05.11, 07:05 Hey gorzow bez....., Z tego co piszesz jasno wynika ze wlasnie ty i tacy jak ty sa poroblemem... Zadzwon na policje, przdstaw sie i powtorz to co napisalec.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś